ASTON MARTIN delar katalog

Letar du efter reservdelar till din ASTON MARTIN?

Bilreservdelar ASTON MARTIN DB7
DB7 Från 01.1994
Autodelar ASTON MARTIN ONE-77
ONE-77 Från 06.2010
Bildelar ASTON MARTIN DB6
DB6 Från 10.1964
Delar ASTON MARTIN VANTAGE
VANTAGE Från 10.2005
Reservdelar ASTON MARTIN RAPIDE
RAPIDE Från 03.2010
Bilreservdelar ASTON MARTIN DB11
DB11 Från 10.2016
Autodelar ASTON MARTIN CYGNET
CYGNET Från 04.2011
Reservdelar bil ASTON MARTIN DBS
DBS Från 09.2007
Autodelar ASTON MARTIN DB9
DB9 Från 01.2004
Reservdelar ASTON MARTIN VIRAGE
VIRAGE Från 04.1987
Bildelar ASTON MARTIN VANQUISH
VANQUISH Från 09.2001
Autodelar ASTON MARTIN V8
V8 Från 01.1969
Reservdelar på nätet för ASTON MARTIN

Reservdelar till ASTON MARTIN

Aston Martin är ett engelskt varumärke som producerar lyxiga sportbilar. Det grundades 1913 av Lionel Martin och Robert Bamford. År 2013 så skrev företaget på ett strategiskt partnerskap som tillsammans med företaget Daimler AG började forska och ta fram nya utvecklingar. Aston Martin har vunnit flera tävlingar inklusive första plats under 24 timmar långa Le Mans 2008-racet.


Aston Martin fordonen

De flesta bilarna tillverkas för hands. Detta leder till utmärkt monteringskvalité samt att högkvalitativa Aston Martin delar kan garanteras. Under motorhuven på varje fordon finns det en bronsplatta med den teknikerns namn på, som ansvarade för just den enheten. Köparna kan välja färgerna i interiören, individuella dekorativa element, som exempelvis tryck och mönster som gör deras exteriör så skräddarsydd och personlig som möjligt.

Företagets modellutbud består av sportbilar med coupe, cabriolet och roadster som karosser. Det finns också sedaner och tredörrars halvkombier tillgängliga.


Fördelarna med Aston Martin fordon

  • Utsökt utvändig design. Karossens linjer och blickfångande paneler får bilen att se dynamisk och elegant ut samtidigt, med sin massiva främre del med smala, avlånga strålkastare och låga markfrigång. Detta gjorde den lätt att känna igen ute på vägarna. 20-tums flerekrade hjul, lågprofilsdäck och bromsok lackade i färgstarka färger gav fordon mer sportiga utseenden. De exteriöra elementen var inte bara dekorativa: splittern och bakre diffusorn tillverkat från kol fördelade luftflödet under bilen som ökade dess stabilitet och minskade dess luftmotståndskoefficient.
  • Utmärkta dynamiska egenskaper. En av de mest framträdande modellerna från märket är Vanquish S som är resultatet av många års arbete från företaget inom fordonsbranschen med fokus på tillverkning av lyxiga sportfordon. Utrustad med en 6-liters 12-cylindrig 595 hk motor så kan bilen nå upp till en toppfart på 323 km/h och 0-100 km/h på 3,5 sekunder. Åttaväxlade transmissionen ger dig förbättrad dynamisk körning och bättre dragning på underlagen. Det tar knappt 130 millisekunder att få fordonet att lägga i den nya växeln efter du har växlat.
  • Lyxigt invändigt. Elektriskt justerbara uppvärmbara lädersäten med positionsminne gör resorna bekvämare. Brytare i glas, trä eller färgstarka inlägg ger kupén ett mer unikt utseende.

De bästa Aston Martin delarna

Om du skulle vilja köpa de mest kvalitativa komponenterna till din bil billigt, så rekommenderar vi att du köper Aston Martin delar i vår nätaffär. Kontakta på nätet så kontaktar våra specialister dig snabbt och hjälper dig med att slutföra din order genom att välja kompatibla reservdelar åt dig. De passar även på att berätta om våra pågående kampanjer och rabatter.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom