Bildelar ASMET

Online reservdelar katalog från ASMET

ASMET är en polsk tillverkare av icke-originalbildelar. Företaget inriktar sig på tillverkning av avgasdelar. Företagets produkter exporteras till många europeiska länder: Tyskland, Nederländerna, Italien, Grekland, Storbritannien, Island, Rumänien och Tjeckien.

Om ASMET

Historien bakom märket börjar år 1989 när Czersk Andrzej Szarski grundade företaget ASMET. I början så sysslade firman med att tillverka karossdelar och komponenter till avgassystemet för inhemska fordon. I början på 1990-talet så började företaget utvecklas mycket snabbt. Deras sortiment blev större tack vare att komponenterna uppskattades av användare av västeuropeiska bilar och produkterna såldes lika bra som i Polen och utanför landet.

För närvarande så har företaget industrifabriker i Czersk och Ględowo. Förutom dessa två fabriker så äger företaget också forsknings- och utvecklingsavdelningar. Antalet anställda har överskridit 200 personer. Bildelar från ASMET har aldrig visats upp på bilutställningar någonsin. En av de senaste bilshowerna så visades deras fördelar upp på den internationella bilshowen i Frankfurt som ägde rum 13-17 september år 2016.

Produktutbudet från ASMET är över 1300 objekt åt fler än 30 populära europeiska biltillverkare. Företaget säljer produkter genom sitt distributionsnätverk och tillhandahåller dem åt särskilda affärer och verkstäder via samarbete med kända återförsäljare. Du kan också köpa ASMET bildelar på nätet med hjälp av våra webbtjänster.

Bildelar från ASMET

  1. Avgasrör. I deras produktion så använder företaget tenn och aluminiserat stål på båda sidorna för att förhindra korrosion och tåla höga temperaturer bättre. Tjockleken på aluminiumbeläggningen är 120 g/m². Vissa delar av rören är i rostfritt stål.
  2. Ljuddämpare. Den absorberande delen i designen består av syntetiska fibrer och är högkvalitativa. Vibrationerna dämpas mycket bra såväl som bullernivån. De drar inte åt sig fukt. Motståndskraftig mot höga temperaturer och minskar skadliga avgasutsläpp. I produktkatalogen hos företaget finner du följande slags ljuddämpare:
    • främre;
    • mitten;
    • bakre.
  3. Monteringar. Förser enkel installation och justering av olika komponenter till avgassystem. Försäkrar säker anslutning mellan komponenterna och förhindrar gap mellan elementen.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom