Bildelar AUGER

Online reservdelar katalog från AUGER

Auger är ett tyskt bilmärke som tillhör företaget Auger Autotechnik GmbH som specialiserar sig som grossist åt kommersiella fordon vad gäller reservdelar. Företaget leder inom detta segment på den tyska marknaden.

Om Auger

Historien bakom märket Auger började år 2003 när Hürth en stad nära Köln så grundades ett litet familjeföretag som engagerade sig åt att sälja bildelar till europeiska fordon, bussar och husvagnar. År 2005 så öppnade företaget en forskningsenhet där företaget tog fram sin egen utrustning och testade tredjepartskomponenterna. Företagets produkter är avsedda främst för den europeiska reservdelsmarknaden.

För närvarande så finns det varulager som tillhör företaget som ligger i länderna Tyskland, Ryssland och Rumänien med en total area på 12000 m², med dryga 90 personer anställda. Företagets produkter finns i fler än 60 länder runtom i världen och inkluderar över 30 000 olika objekt att välja och vraka mellan. Du kan alltid köpa Auger bildelar på nätet i vår nätaffär när det väl behagar dig.

Bildelar från Auger
 1. Motorkomponenter.
 2. Bromssystemdelar.
 3. Fjädringskomponenter.
 4. Karossdelar.
 5. Pneumatiska systemkomponenter.
 6. Kopplingar.
 7. Filter.
 8. Systemkomponenter till motorkylning.
 9. Styrningskomponenter.
 10. Drivsystemskomponenter.
 11. Reparationssatser.

Bildelar från Auger utsätts för strikt kontroll vid alla tillverkningssteg - från början till val av råmaterial och till förpackningen av slutprodukterna. När företaget tillverkar utrustning så försöker dem följa mottot: “Original behöver inte vara det bästa!” och tillverkar därför produkter som håller samma höga produktionskvalité, exakta specifikationer som originalutrustningen och liknande utmärkta specifikationer och rimliga priser.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Kraftöverföring
Reläer
Remdrift / Kedjedrift
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom