Bildelar BARUM

Online reservdelar katalog från BARUM

Barum är en av de största europeiska tillverkare av bildäck. Det tillhör den tyska koncernen Continental AG. De engagerar sig i att tillverka sommar- och vinterdäck till personbilar, kommersiella fordon och sportbilar samt specialfordon med.

Om Barum

Historien bakom märket Barum började år 1948 när i Zlin i Tjeckien tre däckföretag, Bata, Rubena och Mitas, slogs ihop. Deras första bokstäver bildade då det nya varumärkets namn Barum. Officiellt talat så tillhör märket företaget Bata. År 1972 så hade dem byggt färdigt en ny fabrik i Otrokovice som än idag är i drift.

För närvarande så tillhör Barum företaget Barum Continental SPOL som i sin tur tillhör Continental Group. Deras fabriker finns runtom i hela Europa - i Rumänien, Frankrike, Portugal, Tyskland och fler länder. Runt en tredjedel av alla produkter från Barum är originalkomponenter. Företaget specialiserar sig på att tillverka däck till många kända märken. De tillverkar bland annat åt BMW, Škoda, Volkswagen, Hyundai, Audi, Iveco, Renault, Fiat och övriga bilar som du då kan köpa Barum däck till på nätet i vår nätaffär.

Barumdäck

 1. Sommardäck. Denna kategori inkluderar följande slags bildäckserier:
  • Bravuris 2. Dessa är de första däcken från märken med asymmetriskt slitbanemönster. Tillverkas med högkvalitativt gummi med silikonämnen. Förstärkt spårstruktur skyddar däcket från att deformeras och försäkrar dig om säkert väggrepp under alla väderförhållanden.
  • Bravuris 3HM. Avsedd för dig som gillar att köra sportigt. Är mycket slitstarkt. Tack vare det asymmetriska slitbanemönstret så får du utmärkt styrning när det är blåsigt ute på vägarna. Du får bra riktningsstabilitet tack vare tre längsgående platser med sidospår som förbättrar avlägsnandet av vatten från markens kontaktyta
  • Brillantis 2. Deras fördelar är det billiga priser och utmärkta prestationsegenskaper. De har asymmetriskt slitbanemönster också. Deras innersida ansvarar för bra väggrepp på vått vägunderlag medan yttersidan ansvarar för att ge bra väggrepp på torra vägunderlag. Gummit innehåller silikonpartiklar som gör dem mycket flexibla samt längre livslängd.
  • Bravuris 4x4. Tillverkat för stadsjeepar och terrängfordon. Avsedda att användas under extrema klimatförhållanden. Tillverkat från material som är mycket tåliga mot temperaturförändringar. Kommer med slitsensorn TWI som sitter på slitbanemönstret. Ger dig utmärkta prestationsegenskaper både när du kör på terränger och inom tätorter.
  • Vanis 2. Har symmetriskt slitbanemönster. Tack vare de nära spåren så får du bullerfri användning. Bredden på däcken ger bra väggrepp och säker styrning. Förstärkta sidoväggar som skydd förlänger livslängden på däcken.
 2. Vinterdäck.
  • Polaris 3. Tack vare bredden på däcken och extraspåren så får du utmärkt väggrepp på vått vägunderlag. Det finns särskilda så kallade snöfångare på de längsgående spåren som gör det effektivare att bromsa på snöiga vägar.
  • SnoVanis 2. Ger dig smidig och bullerfri körning, sänker bränsleförbrukningen. Är avsedd för minibussar, skåpbilar och lätta kommersiella fordon.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom