Bildelar BEHR THERMOT-TRONIK

Online reservdelar katalog från BEHR THERMOT-TRONIK
Behr produkter ger hög kvalitet

Behr GmbH & Co KG är en system partner för den internationella fordonsindustrin med en stor framgång. Gruppen, som består av flera företag, specialiserat på fordons luftkonditionering och motorkylning. Med mer än 17,000 anställda i cirka 36 arbetsförmedlingar och 17 center UTVECKLING Behr varumärke är en av de största leverantörerna i världen. Behr bildelar tillverkas tar i beaktande ekologiska aspekter. När det gäller miljön vill företaget i framtiden att få mer säkerhet och kvalitet.

Tradition och innovation är viktiga egenskaper

Företaget grundades 1905 och kunde utvecklas från ett litet familjeföretag till en stor leverantör till bilindustrin. Att tillverkare av ursprunglig luftkonditionering och motorkylning utrustning för fordon, är Behr ett viktigt varumärke. Behr bildelar kan användas inte bara för klassiska bilar, men även för kommersiella fordon. Företaget är verksamt på internationell nivå och är därför en motsvarighet för många stora biltillverkare. Fokus görs inte på lyxbilar, men på medelklassen bilar. Den höga kundkrav uppfylls genom innovativa system och garanterar fullständig tillfredsställelse.

Med fokus på miljön

Eftersom miljöskydd är viktigt för leverantören, måste dess innovativa lösningar uppfyller målet. Behr bildelar är inte bara den bästa kvaliteten, men också är miljövänliga. Som en av de första företagen Behr har ett certifieratmiljöledningssystem, vilket gör det möjligt att optimera produkterna hela tiden. Behr produkter kan anpassas för varje bilmodell och användning. Den globala marknaden gynnas kraftigt från de innovativa produkter och kommer att fortsätta att se nya Behr utveckling.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom