Bildelar EBERSPÄCHER

Online reservdelar katalog från EBERSPÄCHER

Eberspächer är en av de internationella ledande tillverkarna av avgassystem, klimatanläggningar och elektrisk utrustning i bilar. Produkter från detta företag används som ett riktmärke för att mäta kvalité samt att det ses som en symbol för banbrytande teknik.

Om företaget Eberspächer

Märket Eberspächer grundades av Jakob Eberspächer i tyska staden Esslingen am Neckar år 1865.

I början så arbetade inte företaget med bildelar utan tillverkade metallramar åt soltaksglas. Det tog hela 66 år senare innan företaget bestämde sig för att börja tillverka ljuddämpare och sedan uppvärmningssystem till fordon.

Idag så är produkterna som tillverkas under märket Eberspächer toppsäljande. De utrustas i bland annat ledande bilmärken som Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Opel, Ford, DAF, och Scania för att nämna några. Företaget Eberspächer har cirka 60 representanter i 25 olika länder världen över.

Eberspächers tillverkningsanläggningar finns i Tyskland, England, Frankrike, Sverige, Tjeckien, Polen, Sydafrika, Kina, Indien, Ryssland, USA och i Brasilien. År 2015 så hade företaget € 4,37 miljarder i intäkter med dryga 8500 anställda.

Under märkesnamnet Eberspächer så tillverkas både billiga och dyrare produkter.

Du kan köpa Eberspächer bildelar på nätet i vår nätaffär Bildelaronline24.se utan att behöva slösa tid och pengar.

Bildelar från Eberspächer

Produktutbudet från märket Eberspächer inkluderar följande slags kategorier:

  • Avgassystem. De tillverkas med hjälp av modern teknik och tack vare detta så minskar dem de skadliga utsläppen med upp till hela 95 %. De är lätta i designen och absorberar bullerljud bra.
  • Automatiska kupévärmare. De körs oberoende av motorn, drar lite bränsle och är miljövänliga. Dessa kupévärmare kan installeras i bilar i efterhand om så önskas.
  • Elektriska kupévärmare. Dessa värmer upp temperaturen till önskad nivå snabbt. Deras unika egenskap är deras låga elektriska förbrukning. Idag så masstillverkar Eberspächer kupévärmare åt hybridfordon, elbilar och fordon med låg diesel- eller bensinförbrukning.
  • Luftkonditioneringssystem till bussar. Denna kategori inkluderar all slags utrustning till alla möjliga olika slag bussar.
  • Fordonsstyrsystem. Dessa systems funktioner bygger på hur effektiva de elektroniska komponenterna är. Till dessa system ingår kompakta styrenheter, energiåterhämtningssystem och spänningsstabilisatorer.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom