Bildelar ERA

Online reservdelar katalog från ERA

ERA är ett världskänt märke som tillverkar elutrustning och elektronisk utrustning åt fordon. Företaget tillhör ERA S.p.A. som pysslar med förpackning och distribution av bildelar från tredjepartstillverkare. Alla komponenter som tillhandahålls under märket ERA kontrolleras noga och kommer alltid i hög kvalité.

Om ERA

Historien bakom märket ERA började år 1983 när företaget distribuerade originalkomponenter åt Sipea och Efel och då grundades i Moncalieri. I början så hette företaget Elettro Rappresentanze Autocomponenti och var ett dotterbolag till Sipea och hade då sina komponenter på reservdelsmarknaden. År 1999 så blev ERA ett självständigt företag och år 2001 så fick det sitt nuvarande namn som de har än idag - ERA S.p.A.

För närvarande så finns företagets produkter i fler än 70 olika länder på fem olika kontinenter och de har en stark position på reservdelsmarknaden. Du kan alltid köpa ERA bildelar på nätet i vår nätaffär.

Bildelar från ERA

  1. Tändsystem. Denna kategori inkluderar tändspolar, tändstift, tändfördelare, och tändare.
  2. Bränslesystem. Denna kategori innehåller displayer, munstycken, kablar och bränslesystemskomponenter samt bränslepumpar.
  3. Bromssystem. Här finner du ett brett utbud av hjulhastighetssensorer (över 470 olika objekt).
  4. Komponenter till motorstyrningen. Denna kategori inkluderar olika ventiler, omvandlare och sensorer som styr avgastrycket, gasreglageläget, insugningsluftens temperatur, gaspedalens läge, hjulhastigheten, pulseringar och övriga parametrar.
  5. Reläer. Det finns ett brett utbud på olika reläer och styrenheter som styr vindrutetorkarna, fönsterhissarna, uppvärmningssystemen, luftkonditioneringen och bränslepumpen.
  6. Mekaniska sensorer. Denna kategori har backljusbrytare, bromsljuskontakter, oljetryckgivare och temperaturgivare, termobrytare till kylfläkten och övrig annan utrustning.
  7. Startmotorer och generatorer. Här finner du över 1075 olika objekt som är generatorer medan 697 olika objekt är startmotorer.      
  8. Reparationssatser till startmotorer och generatorer. För att väcka liv i startmotorn eller generatorn så måste du ibland bara byta ut de utslitna delarna. ERA erbjuder dig bussningar och lager, låsringar, lock, borsthållare, växlar, växelreduktionsenheter, remskivor och övriga produkter för att kunna reparera startmotorn eller generatorn i just ditt fordon.
  9. Brytare till instrumentpanelen och rattstången. Används för att styra värmesystemet, slå av och på lampor, tutan och styra över rattens vinkel.
  10. Rattlås. Denna kategori har rattlås, alkohollås och låscylindersatser.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Luftkonditionering
Styrning
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom