Bildelar FREMAX

Online reservdelar katalog från FREMAX

Fremax är ett känt märke som tillverkar bromsskivor och bromstrummor åt amerikanska, europeiska och asiatiska bilar. Det tillhör det brasilianska företaget Jofund S.A. Produkterna från Fremax tillhör de ledande positionerna i Latinamerika i övre marknadssegmenten.

Om Fremax

Historien bakom märket Fremax började år 1986 när företaget Jofund S.A. grundades i Joinville i Brasilien. I början så sysslade företaget med metallgjutning åt industrier. År 1990 så började företaget masstillverka bromsskivor och bromstrummor åt den brasilianska inhemska marknaden. Samma år så registrerades märket Fremax officiellt.

För närvarande så finns företagets olika divisioner i länderna Brasilien, Argentina, Litauen, Tyskland och Polen. Varje år så tillverkas över 7 miljoner bromsskivor och bromstrummor vid företagets industrifabriker. Fremax komponenter används som originalkomponenter av bilföretaget Mitsubishi Motors samt att delarna finns på reservdelsmarknaden med. I företagets produktkatalog finner du över 1500 olika bromsskivor och bromstrummor till de flesta bilmodeller. På så vis kan du välja de reservdelar som du behöver till just din bilmodell. Vi låter dig köpa Fremax bildelar på nätet till rimliga priser i vår kända nätaffär.

Bildelar från Fremax

  1. Bromstrummor. Tillverkas i slitstarka och miljövänliga material som förser dig med bullerfri inbromsning. Komponenternas ytor behandlas med så kallade Stop and Go-tekniken som ökar friktionskraften första gången du trycker ned bromsarna för bättre och snabbare inbromsning. Vissa delar på bromstrummorna är täckta med lack som tål extremt höga temperaturer och är korrosionsbeständiga. Alla komponenter skickas i vakuumförpackningar. När du använder dig av torra smörjmedel när du förvarar bromstrummorna så kommer dem att hålla längre och friktionskoefficienten blir större vilket gör att du kan använda bromsbackarna bättre utan att dem ska bli så himla smutsiga av sig.
  2. Bromsskivor. Tillverkas från gjutjärn som innehåller stora mängder kol. Förser bra värmeledningsförmåga och absorberar stora mängder av buller vid drift. Detta kommer paketerade i plastlådor. De tål deformeringar, spricker inte vid överhettning. Under deras tillverkning så används samma tekniker som används vid tillverkningen av bromstrummorna.
    • Stop and Go. Detta gör det snabbare att stoppa in dem tack vare mer effektiv vidhäftningskoefficient.
    • Ready To Go. Tack vare denna teknik så behöver du inte olja om skivans yta efter installation.
  3. Bromsbelägg. Tillverkas från högkvalitativa och hållbara material försedda med antivibrationsdynor. Dessa kommer ihop med fjädrar och övriga element som behövs för installation.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom