Bildelar JANMOR

Online reservdelar katalog från JANMOR

Janmor är ett polskt varumärke som tillverkar högspänningskablar och tändspolar. Produkter från Janmor Sp. z o.o. passar fler än 30 000 olika fordonsmodeller från ledande biltillverkare och exporteras till 30 länder världen över.

Om företaget Janmor

Historien bakom märket Janmor började år 1987 när Janusz Morawski grundade företaget PPHU Janmor i Pabianice i Polen. Företaget specialiserar sig på att tillverka högspänningständkablar samt tillhandahålla tändspolar och tändmoduler till ledande europeiska tillverkare. År 1993 så klev företaget in på den internationella marknaden med produkter som visades upp på den internationella mässan i Vilnius.

För närvarande så är Janmor Sp. z o.o en av de största tillverkarna av komponenter till tändsystemet i hela Europa. Över 50% av företagets produkter exporteras. Årligen så tillverkar företaget fler 150 000 kabelsatser. Under sitt märke Janmor så tillverkar de både originaldelar till vissa polska bilar och icke-originaldelar till de flesta populära fordonen bland europeiska bilägare. Om du skulle vilja köpa Janmor bildelar på nätet så rekommenderar vi dig att du använder dig av vår nätaffär och våra tjänster.

Bildelar från Janmor

 1. Tändkablar.
  • Proline. Lyxiga högspänningskablar. Passar både bensinmotorer och dieselmotorer. Det finns två olika slags:
   • med trådlindning. Har dubbel isolering. Det externa lagret tillverkas i silikon. Det skyddar kabeln mot aggressiva kemikalier och klarar temperaturförändringar mellan värdena -50 °C och +250 °C. Den  interna isoleringen består av etylpropylengummi. Syntetiskt nät förser extraskydd mot mekaniska skador. En elektrisk ledare i rostfritt stål minskar resistensen. Kabelkärnan har en kevlarbas som är förstärkt med fiberglas som i sin tur är täckt med ferromagnetiskt material.
   • med kopparkärna. Dessa kablars kärna tillverkas med förslutet koppar i nylon som skyddar den mot mekaniska skador. Hög konduktivitet och nästan noll motstånd. För att få samma motstånd så är kablarnas ändar försedda med särskilda resistorer som hjälper till att eliminera den elektromagnetiska störningen som uppstår när motorn startas.
  • Ecoline. Kablar från denna serie ger dig bra valuta för pengarna. Det finns två olika typer:
   • med kevlarkärna. Förser utmärkt ledningsförmåga och eliminerar elektromagnetiska störningar som bildas när motorn startas. Isoleringsmaterialet som används är etylpropylengummi (eng. ethylene propylene rubber; EPDM) vilket är motståndskraftigt mot kemiska ämnen och klarar av temperaturförändringar mellan -30 °C och +180 °C.
   • med kopparkärna. Till skillnad från kablar med kevlarkärna så har dem noll motstånd tack vare resistorerna på kablarnas ändar. Isoleringen i kablarnas ändar tillverkas i silikon eller EPDM som absorberar värmeenergi mycket bra.
  • RetroLine. Kabelserien är avsedd för bilar som det eftermonteras i.
 2. Tändspolar. I produktkatalogen från Janmor så finner du fler än 600 olika slags tändspolar som tredjepartstillverkare tillverkar som även tillhandahåller originaldelar åt många fordonsföretag.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom