Bildelar KANACO

Online reservdelar katalog från KANACO

Kanaco är ett polskt märke som har ett brett utbud på olika icke-originaldelar när det gäller hjullager och navmonteringar till personfordon och kommersiella fordon tillverkade i Sydkorea och Japan, och dem finns aktiva på reservdelsmarknaden. Företaget tillhör Inter Cars S.A. Bildelar från Kanaco tillverkas i fabriker där ledande globala tillverkare som NTN, Koyo, NSK, Nachi, ILJIN finns och därför är det inte förvånande att de är så kända för sin höga kvalité och ändå ligger i mellersta prissegmentet.

Bildelar från Kanaco

  1. Hjulnavlagersatser. De tillverkas från hållbara råmaterial och tål påverkningar från vägsalter, fukt och höga temperaturer. Tack vare bra utvalda gummidelar så behåller dem sin flexibilitet som förser dig pålitligt skydd i navmonteringen mot smuts och damm och håller kvar det smörjande materialet inuti bildelen. Satsen innehåller inte bara ett hjulnavlager utan också alla nödvändiga komponenter som behövs till installationen: tryckringar, stift, packboxar, bultar, brickor och vissa fall smörjmedel
  2. Navmonteringar. Dessa är fasta mekanismer med integrerat lager. De är kända för sin höga kvalité hållbarhet och motstånd mot deformering. De uppfyller alla ställda krav.
  3. Reparationssatser. I denna kategori finner du lager, rullare, och hjälpande komponenter avsedda för att återställa viktiga delar i fordonet såsom tvärgående bärarmar.

Köp bildelar från Kanaco på nätet

Om det är viktigt för dig att kunna kombinera kvalité och pris när du ska välja mellan reservbildelar så rekommenderar vi dig att du besöker nätaffären Bildelaronline24.se. Våra leverantörer är bara beprövade tillverkare vars produktkvalité bevisas med flera certifikat.

Tack vare fantastisk infrastruktur och nära samarbete med våra tillverkare så kan vi erbjuda dig specialpriser och rabatter som andra återförsäljare inte kan. Den fina koordinationen i vårt företag med våra lager gör att vi kan skicka iväg varorna hem till dig ögonen bums efter lagd beställning. Våra lagerhus har alltid eftertraktade varor i lager så vi kan oftast skicka iväg dina varor redan några timmar efter lagd beställning. Om du har några frågor när du ska välja mellan bildelar så kan du alltid fråga våra duktiga experter om hjälp som hjälper dig helt gratis.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom