Bildelar LAUBER

Online reservdelar katalog från LAUBER

Lauber är ett polskt varumärke som tillverkar en rad olika startmotorer, generatorer, styrstänger och övriga reservbildelar som sedan säljs. Deras distribution utförs av företaget Inter Cars S.A., en ledande reservbildelsdistributör i den centrala och östeuropeiska reservdelsmarknaden.

Historien bakom företaget Lauber

Historien bakom varumärket Lauber började år 1994 när den nya firman Lauber Sp. Z o.o. öppnades i den polska staden Slupsk i syfte att återskapa bildelar i Europa. Ursprungligen så specialiserade sig företaget på att bygga om startmotorer och generatorer. Lite senare så började dem även inkludera halvaxlar, servostyrningspumpar, styrstänger, bromsok och övriga bildelar. Sedan år 2012 har företaget även inkluderat förnyelsebara insprutningsmunstycken i Common Rail från Bosch.

För närvarande så har företaget en av dem största fabrikerna i Polen och deras produktutbud utökas konstant. I deras produktkatalog finner du produkter från ledande östeuropeiska bildelstillverkare som Valeo, Friesen, Eurotec, Delco Remy, Hans Steinkopf, Bosch, Transpo, Holger Christiansen Group, IKA och så vidare. De renoverade delarna tar mindre än 48 timmar. Företaget erbjuder också renovering av bildelar till samlingsfordon.

Om du bestämmer dig för att köpa Lauber bildelar på nätet så kan du försäkra dig om att du bara får prima utrustning: högkvalitativa reservbildelar märks med certifikat från APRA (Automotive Parts Rebuilders Association) vilket innebär att de renoverade bildelarna fungerar lika bra som sprillans nya sådana

Bildelar från Lauber

  1.  Startmotorer.
  2.  Generatorer.
  3.  Servostyrningspumpar.
  4.  Styrstänger.
  5.  Kardanaxlar.
  6.  Torkarmotorer.
  7.  Common Rail-pumpar och injektorer.
  8.  Bromsok.

Bildelarna renoveras med hjälp av följande steg. Till att börja med så utvärderas först alla komponenter, efter nedmontering och plocka isär dem, noga för att kontrollera deras skick. Oljetätningar, packningar, lager och nav och andra skadade delar byts ut. Alla systemkomponenter rengörs noga. Efter detta så monteras alla delar ihop igen och regleras och testas noga med hjälp av specialutrustning. Företaget Lauber specialiserar sig på att bara renovera äkta bildelar och därför så får du alltid högkvalitativa bildelar från deras distributionskanaler.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom