Bildelar LEMFÖRDER

Online reservdelar katalog från LEMFÖRDER

Företaget LEMFÖRDER är den största leverantören av bildelar åt de flesta europeiska biltillverkarna. Bland sina viktigaste partners finner vi företag som VW, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Ford, Volvo och många fler. Reservdelar till reservdelsmarknaden tillverkas också under märket “Lemforder”. Det tillhör ZF Friedrichshafen AG Corporation.

Historien bakom företaget LEMFÖRDER

LEMFÖRDER Fahrwertechnik Company grundades officiellt år 1947 i Lemförde i Tyskland. Dess grundare var Jürgen Ulderup som var den kända uppfinnaren bakom kulledet. I början så arbetade han på sin pappas lilla bondgård och ägnade sig åt att byta ut och sälja vidare konsumentvaror. Under efterkrigstiden så bestämde han sig för att börja sälja bildelar och år 1984 så köptes företaget i princip upp av ZF Friedrichshafen AG Corporation. Sedan år 2000 så har företaget hetat “ZF LEMFÖRDER AG”.

Företagets fabriker som numera är runt cirka 30 stycken finns i länderna Tyskland, Spanien, USA, Japan och några andra länder. Deras huvudfokus, ZF LEMFÖRDER AG, är att tillverka fordonsstyrning och fjädringskomponenter.

Företagets huvudkontor är fortfarande i Lemförde i Tyskland. Dess logotyp visar en uggla och symbolen garanterar en hög kvalité och pålitlighet. Observera samtidigt att företaget använder två olika varumärken samtidigt. Så om du därför har bestämt dig för att köpa reservbildelar från LEMFÖRDER på nätet och du ser bokstaven L istället för företagets vanliga logotyp så innebär det inte att du har fått en falsk produkt.

Bildelar från LEMFÖRDER

Äkta bildelar från LEMFÖRDER:

  • Styrnings- och fjädringssystem som uppfyller alla strikta krav som alla biltillverkare ställer på dem. När företagets producerar bildelarna så används material som inte deformeras och som har utmärkta dämpnings- och antifriktionsegenskaper.
  • Gummi- och metalldelar som sitter ihop som är kända för hur utmärkt de dämpar och hur hållbara de är också.

Icke-äkta reservbildelar från LEMFÖRDER:

  • kardanaxlar;
  • dammskyddshylsor;
  • bilhydraulik och bromssystem;
  • drivremmar;
  • motoroljor, antifrysmedel och hydrauloljor.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Avgassystem
Bränslesystem
Comfort / Inredning
Kylsystem
Remskivor / Kugghjulen
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom