Bildelar LRT

Online reservdelar katalog från LRT

LRT är ett tyskt märke som under företaget LRT Automotive GmbH tillverkar komponenter till avgassystem åt reservdelsmarknaden. Företaget grundades år 1998 och distribuerade då katalysatorer i USA. År 1999 så öppnade LRT en fabrik i Walldorf i Tyskland för att tillverka katalysatorer. Företaget arbetar ständigt med att förbättra sina produkter specifikationer och således är LRT reservdelar i samma kvalité som originaldelarna .

Bildelar från LRT

 1. Katalysatorer. Tillverkas med hållbara och högkvalitativa material – rostfritt stål och keramik. Som beläggning så används ädelmetaller som platina, rodium och palladium. Alla LRT katalysatorer har certifikatet Der Blaue Engel som är det äldsta som finns i Europa som avser hur miljövänliga produkterna med certifikatet ifråga är.
 2. Avgasgrenrör.
  • Gjutet. Motståndskraftigt mot temperaturförändringar, deformeringar och korrosion. Innebär hög kvalité, lång livscykel och ett rimligt pris.
  • Rörformiga. Lätta i vikten med kompakt design. Ökar katalysatorns prestanda, och förbättrar cylinderventilationen i motorn. Uppmuntrar katalysatorerna att svara snabbt när du kallstartar fordonet.
 3. Ytterligare delar:
  • Slangar och munstycken. Dessa tillverkas hållbara och flexibla material som tål rejäla påfrestningar från miljön. Dämpar motorns vibrationer och förser bullerfri körning av avgassystemet.
  • Monteringar. Under märket LRT så finns det en rad olika monteringar som tillverkas åt katalysatorer och avgasgrenrör som skall installeras. Dessa förser säkra fästen åt avgassystemets komponenter, även under extremt höga temperaturer.
  • Lambdasonder. Innebär exakthet och motstånd mot slitage.

Köp LRT bildelar på nätet

Ett brett produktutbud från LRT och andra varumärken finner du i vår nätaffär. Att köpa från oss är kosteffektivt för du som kund hos Bildelaronline24.se får dra nytta av följande:   

 1. Snabb leverans. Du kommer hinna att laga din bil i nolltid i princip.
 2. Garanti. Bildelarnas kvalité påverkar prestandan i alla fordonssystem. Vi försäkrar dig om att vi bara säljer pålitliga bildelar och bevisar detta genom att inkludera en 2 års garanti i alla våra delar som vi säljer.
 3. Rimliga priser. Varför köpa dyra OE-delar för att kunna laga din del. Hos oss finner du ett brett utbud på icke-originaldelar i samma kvalité till mycket bättre priser.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom