Bildelar METZGER

Online reservdelar katalog från METZGER
Metzger företag och bilindustrin

Metzger bildelar är mycket väl kända inom bilindustrin. För mer än 30 år, tjänar företaget grossistkunder, och inte bara i Tyskland utan i hela Europa. Familjen Företaget lägger stor vikt vid ett gott samarbete med kunder och framtidsinriktat innovation. Sortimentet är mer än 20,000 produkter. Företaget är inte inriktade på särskilda bildelar, men erbjuder också ett enormt utbud av olika artiklar. Vad inledningsvis började 1975 med import av asbestfria bromsbelägg är nu ett familjeföretag med ett stort utbud av produkter.

Brett sortiment av produkter för krävande kunder

I sortimentet ingår inte bara bromsbackar utan även installation monteringssatser, kopplingar, axlar och styrsystem i många europeiska tillverkare. Metzger bildelar är en integrerad del av bilindustrin. Alla Werner-Metzger GmbH leverantörer är välkända företag i branschen och är kända för OEM kvalitet. Hög kvalitet är den viktigaste egenskap som gör dessa bildelar så speciell. Endast genom en lång livslängd och god motståndskraft bolaget kan det få en sådan utmärkt rykte.

Den lyxiga Kvaliteten på produkterna

Alla företagets produkter är ISO-certifierade. Etiketten står för kvalitet och originalitet. Metzger bildelar är lämpliga inte bara för populära bilmodeller som Ford, VW eller Audi, men de används också i lyxsegmentet. Detta inkluderar Porsche, Ferrari, Lamborghini och Maserati. Kundbasen är stor och alla kunder är nöjda med företaget. Sedan Werner-Metzger GmbH under många år samarbetar med många olika leverantörer, har en mycket samarbetsrelation skapats. Detta är för kunder nytta, särskilt när pris-prestanda finner inga träffar.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Luftkonditionering
Packningar / Packboxar
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom