Bildelar MIRAGLIO

Online reservdelar katalog från MIRAGLIO

Miraglio är ett litet italienskt företag som tillverkar diverse karossdelar, särskilt dörrhandtag, dörrlås och delar till fönsterreglage. De tillverkar även delar åt reservdelsmarknaden.

Historien bakom Miraglio

Historien bakom märket började år 1955 när Vincenzo Miraglio startade sin egen affär där han tillverkade kablar till fönsterreglage åt Fiat 600. Sedan dess så utvecklades företaget och år 1974 så blev det ett aktiebolag. Produktutbudet expanderas i takt med att en ny fabrik tillverkades. Detta ledde till att allt förflyttades till en ny area på hela 5 000 m2 i Rivoli i Italien.

Företaget har lagt upp det så att under hela tillverkningscykeln så kontrolleras bildelarna noga för att alla former, gjutningen och så vidare, ska vara så optimala och högkvalitativa som möjligt. Alla bildelar kvalitetskontrolleras vid varje tillverkningssteg. Ett brett utbud på icke-originalbildelar tillverkas av märket Miraglio. Produkterna från företaget används i bilar från Fiat och Iveco samt mikrobilar tillverkade i Frankrike och Italien. Om du vill köpa bildelar från Miraglio på nätet men oroar dig över förfalskningar så rekommenderar vi dig att du använder dig av nätaffären Bildelaronline24.se istället då vi bara samarbeta nära med kända bildelstillverkare, inklusive Miraglio.

Bildelar från Miraglio

  1. Fönsterreglage. Kablar och dragstavar, knappar, handtag, elektriska motorer och övriga komponenter till fönsterreglage finner du i denna kategori. De tillverkas med nötningsstarka material. De är kända för sin höga effektivitet och reaktionstid vid användning.
  2. Externa och interna dörrhandtag. Som regel så används plast vid tillverkning av interna dörrhandtag från Miraglio. De kan beläggas med den interiöra färgen eller krom. De externa dörrhandtagen har en ergonomisk design och förhindrar smuts och snö från att komma in i bilkarossen eller på bildelarnas ytor. Förutom dörrhandtag så finns det också handräcken och invändiga handtag som märket Miraglio också tillverkar.
  3. Billås. Denna kategori består av lås till motorhuven och bagageutrymmet, vanliga dörrlås, övriga lås, hylsor och mer. De är alla kända för sitt högkvalitativa motstånd mot mekaniska skador.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom