Bildelar NGK

Online reservdelar katalog från NGK

NGK är ett företag med tradition och det grundades 1936. Bara ett år senare kom den första gnistan på marknaden som gynnade en snabb utveckling av företaget. Många år efter grundandet, riskerade företaget allt och utökat sitt varumärke i olika länder. År 1975 den första europeiska kontor öppnades. Idag är varumärket världens största leverantör av tändstift och sensorer syre. NGK bildelar produceras årligen i kvantitet. Cirka 500 miljoner tändstift tillverkas per år. En sådan enorm summa ger också belägg för att företaget är unikt.

Gnista och glöd pluggar som ett recept för framgång

De NGK produkter används för den inledande serie fordon. Även i diesel segment glödstiften spelar en viktig roll. NGK bildelar dra nytta av en premie material - keramik som förde företaget stor framgång. På grund av stora funktioner såsom hög värmebeständighet och hållbarhet, kan dessa produkter användas i olika fordonsmodeller. Dessutom relativt låg vikt och slitstyrka är ytterligare plus poäng som stöder detta varumärke.

Framgång genom forskning och internationalitet

NGK investerar årligen mycket pengar på forskning och utveckling av egna produkter. Konstant optimering gör NGK produkter är av den senaste generationen och gör det allt lämpad för tävlingar. Tändstift, glödstift, tråd tändning, sensorer syre - alla NGK bildelar tillverkas under särskilda krav. Det finns högkvalitativa produkter inte bara för bil. Tändstift tillverkas också för motorcyklar. Knock-och temperatursensorer komplettera produktutbudet av varumärket, som har blivit ledare för den internationella marknaden.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom