Bildelar NK

Online reservdelar katalog från NK
NK bildelar är stor myndighet i den inlämnade av bromsar

SBS Germany GmbH är ett företag med ett brett utbud av produkter. Det grundades 1991 som Wartburg Scan-Car GmbH, som senare blev känd som NK Bildelar Germany GmbH. I nuet finns upp till 100 anställda. Företaget utvecklar på grund konstant kundernas efterfrågan och tenderar att bli den största leverantören av reservdelar i Tyskland. Men det finns fortfarande finsmakare som inte vet om NK bildelar. NK produkter är av utmärkt kvalitet och kan användas för alla typer av fordon. Bolaget fokuserar huvudsakligen på bromsar.

Skandinaviska och europeiska kvalitets standardkrav

Sådana produkter som skivbromsar, bromsbackar och hjul bromscylindrar är bara en liten del av det stora sortimentet. Företaget representeras i Eisenach har cirka 900,000 objekt, spridda över 20.000 artikelnummer. NK bildelar göra en stor del av dessa delar. Kopplingssatser, stötdämpare, drivaxlar, delar Styrning - Det finns knappast något område som varumärket inte täcker. Det finns olika produkter av högsta kvalitet och kännetecknas av hög precision. SBS GmbH Tyskland, där NK produkter distribueras är också medlem av den skandinaviska SBS-koncernen. Det är en av de ledande broms specialister iEuropa och har en stor kundbas.

Stort utbud av NK produkter

Att hålla uppsikt över det stora sortiment är NK bildelar som anges i kataloger. För de bilar fans som bor sig sina bilar, är den här bilen helt ny. Men de som redan känner NK kommer säkert tala om bra kvalitet och enkel bearbetning. NK reservdelar kan användas inte bara för klassiska bilar utan även för lastbilar och släpvagnar.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Bränslesystem
Kylsystem
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom