Bildelar PRASCO

Online reservdelar katalog från PRASCO

Prasco är den största bildelsleverantören inom karossdelar och belysningsdelar i Europa åt bilar tillverkade i Europa och Japan. Företaget grundades år 1988 och för närvarande har företaget sina varuhus i länderna Italien, Spanien, Tyskland, Kroatien och Storbritannien. Företagets centrala kontor ligger i Turin i Italien. Fler än 30 000 olika objekt från kända biltillverkare finns representerade i företagets produktkatalog.

Bildelar från Prasco

  1. Karossdelar. Denna kategori inkluderar stötfångare, kylargaller, strålkastarkåpor, fendrar, motorhuvar, motorhöljen och så vidare. De är alla kända för lång livslängd och har samma former och dimensioner som deras motsvarande originalutrustning har. Metalldelarna är förzinkade som förhindrar korrosionsbildning. De plastiga stötfångarna genomgår behandling vid öppen eld för att få lacken eller färgen sitta mycket bättre därefter.
  2. Belysning. Här finner du ett brett utbud på olika huvudstrålkastare, bakljus, blinkers, dimljus och övriga belysningsenheter från produktkatalogen hos Prasco. Deras fästelement är samma som originalen så därför blir det mycket enkelt att installera utan några som helst problem för dig. Tack vare högkvalitativa tätningselement så skyddas de interna delarna hos strålkastarna mycket bra mot fukt och smuts.
  3. Komponenter till motorkylning och luftkonditionering. Denna kategori har kylare, kondensatorer, mellankylare, fläktar och övriga delar. Fördelarna med dem är deras starka motstånd mot tryckförändringar och skydd mot mekaniska defekter
  4. Ytterbackspeglar. Dessa är kända för sin höga produktionskvalité, motstånd mot temperaturförändringar och fukt. De förser optimal sikt och förvränger inte de reflekterade objekten som visas.

Köp bildelar från Prasco på nätet

Företaget Prasco kontrollerar och testar alla sina tillverkade bildelar. Därför är varumärket alltid associerat med hög kvalité och pålitlighet. Nära samarbeten med tillverkarna och exklusiva distributionsrättigheter låter Prasco kunna sälja sina produkter till mycket rimliga priser. Men om du önskar att kunna spara ännu mer pengar på dina köp så rekommenderar vi att du gör det genom att handla hos nätaffären bildelaronline24.se. Här får du regelbundet uppdaterade specialerbjudanden så du kan köpa bildelarna som du behöver till ännu schysstare villkor. Vi tillgodoser alltid dina behov som du har som kund så därför förser vi dig bara högkvalitativ service: snabba leveranser och kompetent hjälp från våra specialister.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom