catalog_tyre_img_alt
Vänligen väntadotted
Kundvagn
#
69-0892
Din kundvagn är tom

Bilvård, Verktyg från PRESTO

Förteckning över tillverkare PRESTO

Presto är ett känt tyskt märke som tillverkar en rad olika tekniska aerosoler, smörjmaterial och andra kemikalier avsedda för fordon. Företaget ägs av företaget Motip Dupli Group.

Historien bakom företaget Presto

Historien bakom märket Presto började år 1998 när tre företag slogs ihop till Motip Dupli Group. Detta inkluderade det schweiziska företaget Vogelsang AG, grundat år 1946, holländska fordonskemitillverkaren MoTip B.V., grundat år 1967, och det tyska företaget VoMo Corporation som hade funnits på marknaden sedan år 1996. Varumärket Presto etablerades officiellt år 2004.

För närvarande så består koncernen Motip Dupli Group av 3 fabriker och 12 distributionscentra. Deras produkter är populära i över 137 länder världen runt. Om du vill försäkra dig om högkvalitativa produkter från dem så ska du köpa Presto aerosoler i vår nätaffär.

Produkter från Presto

 1. Rengörings- och skyddsprodukter. Denna produkt inkluderar följande slags objekt:
  • Korrosionsbeständiga produkter till bilmekanik och elektriska kontakter. Särskilda impregnationer och sammansatta ämnen saktar ned korrosionen samt bidrar med en vattenavstötande effekt. De förhindrar smuts från att bildas och lagras på de elektriska kontakterna. Märket tillverkar också elektriska skydd - dehydratiseringsmedel som är mycket effektiva under extrema temperaturer och när luftfuktigheten är hundra procent.
  • Skyddsprodukter till kilremmar. Dessa ökar materialets elasticitet så drivremmarna håller mycket längre än vad annars är förväntat av dem.
  • Polermedel baserat på vax till bilar. De lämpar sig för att behandla mekaniska komponenter under fordonet och externa delar på karossen. Den tunna filmen skyddar effektivt metalldelarna mot fukt och vägsalt.
  • Bekämpningsmedel mot gnagare. Smörj in detta på bildelarna under den och andra områden där ohyror kan ta sig in. De skyddar effektivt och har hydrofoba egenskaper och är starka mot korroderande kemikalier.
  • Sprejflaskor som upptäcker Freon-läckor. Dessa hjälper dig att upptäcka när luftkonditioneringssystemet läcker någonstans bland delarna. De är enkla att använda och innehåller inga brandfarliga ämnen. De skapar också ett ytterligare skydd mot korrosion.
  • Interiöra rengöringsmedel. Dessa avlägsnar smuts från både tyg- och lädermaterialens ytor. De bildar ingen lukt och är allergivänliga.
 2. Smörjmaterial till metall- och gummimetall.
  • Vaselin. Dessa lämpar sig för att belägga skruvleder, poler, låsdelar och övriga ytor. De har mycket goda korrosionsbeständiga egenskaper och irriterar inte vid kontakt med huden.
  • Koppar. Dessa används för att skydda komponenterna i motorn, tändstiftens delar, samt komponenterna i bromssystemet mot fukt, korroderande syror och baser. De är effektiva vid de extrema temperaturerna -40 till +100 grader Celsius.
  • Teflon. De minskar friktionskoefficienten på kontaktytorna samtidigt som de kan användas mellan temperaturerna -50 till +250 grader Celsius.
  • Silikon. De skyddar gummidelarna mot starka påverkningar från kemikalier och höga temperaturer.
  • Keramik. Dessa tål upp till temperaturer på hela 1600 grader Celsius och innehåller ämnen som motverkar att saker fastnar på dem. De förhindrar bränder och de låsningsfria delarna i antispinnsystemet från att råka smälta.
 3. Avfettningsvätskor. Dessa lämpar sig för att rengöra komponenter i motorn, luftkonditioneringen och bromssystemen för att bli väck kolavlagringar och övrig smuts. De har inga skadliga påverkningar på gummitätningselementen.
 4. Lack- och färgprodukter. I produktkatalogen hos Presto finner du en rad olika aerosoler och våta färger. De ger inte bara fordonet ett snyggare utseende utan skyddar även det pålitligt mot korrosion orsakat från omgivningen samt mot vissa mekaniska skador.
Förteckning över tillverkare PRESTO online

Originalprodukter bästsäljare från PRESTO

PRESTO | Partikelfilter

PRESTO | Partikelfilter rengöring

PRESTO | Spolarvätska

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Recensioner om PRESTO
PRESTO: Tillverkarens betyg
5/10

(Recensioner-1)

5 /10

Recensioner - 1

Prestandabetyg
Produktpris + -
Produktkvalitet + -
Förpackningskvalitet + -
Tillverkare + -
Garanti + -
Dina åsikter är viktiga för oss
10/10
Produktpris
Produktkvalitet
Förpackningskvalitet
Tillverkare
Garanti
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan.
För att gå vidare, godkänn vår integritetspolicy.

*Obligatoriska fält