Bildelar SACHS

Online reservdelar katalog från SACHS
Sachs bildelar erbjuder mer körkomfort

Många biltillverkare förlitar sig på valet av entreprenörer, som främst beror på förhållandet mellan pris och kvalitet. ZF Sachs AG är en riktig expert när det kommer till kopplingar och stötdämpare. Företaget verkar inte bara i Tyskland utan i hela världen. Historien om företagets framgång som fortfarande är unik startade 1895 då den grundades. Sachs bildelar erbjuda kunderna möjlighet att förvärva optimala lösningar för väldigt lite pengar. Alla frågor om frågorna om säkerhet och teknik kan besvaras av bolaget med kvalitetsprodukter.

Kopplingar för varje fordonsmodell

År 2002 var företaget tilldelas en premie tillverkare. Detta är ytterligare ett bevis på att ingenjörer och specialister alltid göra ett bra jobb. Sachs bildelar är inriktad på säkerhet och innovativa koncept av fjädring produktion. Utöver detta finns det många idéer för att förbättra komforten under körning. Det finns många produktionsanläggningar, som tillhör bolaget, som finns över hela världen. Utöver uppsättningen Sachs koppling, det finns cirka 35,000 olika kopplingar och cirka 16,000 olika utsläpp mekanismer för varje typ av bil.

Särskilda program för den asiatiska marknaden

Kvalitet är lika med den ursprungliga utrustningen. Sachs bildelar är gjorda för att passa specifika fordonstyper, men de kan användas praktiskt i alla bilar. Kommersiella fordon hör också till målgruppen av företaget. Kopplingar är produkter av hög kvalitet som förbättrar säkerhet, tillförlitlighet och körkomfort. Livslängden för de enskilda kopplingarna är lång, eftersom all Sachs produkterna. Sachs har också specialiserat sig på den asiatiska marknaden, där sådana varumärken som Toyota, Suzuki och Mitsubishi är typiska.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom