Bildelar SASIC

Online reservdelar katalog från SASIC

Sasic är ett franskt företag som tillverkar en rad olika slags bildelar. Det är den största tillverkaren i Europa som tillverkar gummimetalldelar åt franska fordon. Det är en del av företaget SEVTI Group Corporation.

Historien bakom företaget Sasic

Historien bakom märket Sasic började år 1927 när företaget Santucci började tillverka bildelar åt franska fordon som grundades i Frankrike. År 1971 så gick företaget ihop med franska bildelsexportören Sicfa. Detta ledde till att företaget Sasic S.A. grundades.

För närvarande specialiserar sig företag på att tillverka gummimetalldelar, delar till fjädringen, vattenslangar, remskivor och andra reservbildelar. De bygger även om kopplingar. Sedan år 2012 så har det varit en leverantör av äkta styrmekanismer till elbilar. Företagets produkter finns i fler än 90 länder på fem olika kontinenter och tillhör mellansegmentet beträffande prisklassen.

Det finns ett brett utbud på originalbildelar till franska fordonsmärken som Citroën, Renault och Peugeot samt till tyska och japanska fordon tillverkade från märket Sasic. Förutom detta så erbjuder företaget också icke-originalreservbildelar till de flesta kända bilmärken som du kan tänka dig. Om du vill köpa bildelar från Sasic på nätet rekommenderar vi dig att du tar en titt på tjänsterna som finns på vår webbsida som är en nätaffär.

Bildelar från Sasic

  1. Gummimetalldelar. Dessa tillverkas från helt nytt men inte helt återställt gummi som garanterar dig utmärkta prestationsegenskaper. De kännetecknas av högt motstånd mot stretching, bristningar, deformationer och temperaturer. De minskar vibrationerna och eliminerar resonansen effektivt.
  2. Fjädringskomponenter. Dessa är kända för sin höga kvalité, styrka och deras former och dimensioner matchar originalutrustningen exakt och perfekt.
  3. Kopplingen. Företaget återställer en del originalutrustning, främst sådana här delar. Installationen blir enklare genom att kopplingsdelarna kommer med placeringsverktyg. Deras kvalité är minst lika bra som originalutrustningen men kostar mycket mindre på en och samma gång. Varje år så återställs fler än 100 000 kopplingssatser vid fabriken i Fougères.
  4. Kylsystemskomponenter. Ett brett utbud på olika vattenpumpar, slangar och kopplingsrör tillverkas från märket Sasic. Alla bildelarna tillverkas med starka material som tål höga tryck och temperatursjunkningar. Metallelementen har det allra högsta skyddet mot korrosion. Gummidelarna är starka och spricker inte eller deformeras inte.
  5. Bromssystemdelar. Denna kategori har en brett utbud på olika bromsslangar (runt 460 stycken), bromsok och reparationssatser (fler än 460 olika), bromsskivor (fler än 300 olika).
  6. Bildelar till ventilstyrningen. I denna kategori finner du spännrullar, kilremmar och kuggremmar. De tillverkas med moderna material som tål slitage, utbrytningar och deformering vid användning. Remsladdarna har förstärkt design.
  7. Elektrisk utrustning. En rad olika delar till generatorerna, tändspolarna och tändmodulerna, sensorerna, reläer och brytare kommer från märket Sasic. De är kända för sin höga känslighet och snabba svarstider (exempelvis om motorn stängs ner så stänger reläerna av bränslepumpen direkt så att bränsletillförseln upphör på bara en enda sekund).
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Avgassystem
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom