Bildelar SCHLÜTTER TURBOLADER

Online reservdelar katalog från SCHLÜTTER TURBOLADER

Schlütter Turbolader är ett märke som tillhandahåller kompressorer till personfordon och kommersiella fordon. Företaget grundades år 1990 i Köln i Tyskland och idag distribuerar Schlütter Turbolader GmbH turboladdare åt ledande tillverkare. Bland företagets partners finns bland annat Honeywell, BorgWarner, Mitsubishi Turbocharger, IHI och Holset. Sedan år 2008 har Schlütter Turbolader GmbH haft sitt huvudkontor i Troisdorf i Tyskland. Företaget erbjuder bildelar till vanliga kunder samt större bilverkstäder.

Reservbildelar från Schlütter Turbolader

  1. Kompressorer och turboladdare. Tillverkas från hållbara material ihop med fästelement. Kompressorerna från Schlütter Turbolader kommer med oljetillförselledningar och oljetillförselelement som gör det lättare att byta ut komponenterna i tid för att få längre livscykel. Företagets produktkatalog innehåller även turboladdare med kullager.
  2. Turboladdarpatroner. Dessa hjälper till att återställa de mekaniska delarna i kompressorn utan några ytterligare kostnader. De är identiska i form och storlek jämfört med dess originalutrustning.

Köp Schlütter Turbolader bildelar på nätet

Företaget Schlütter Turbolader tillhandahåller endast högkvalitativa komponenter. Vi låter dig köpa dem i vår nätaffär till rimliga priser. Fördelarna med oss är:

  1. Det breda produktutbudet. I vår nätaffär finner du inte bara kompressorer utan även andra bildelar från andra kända märken. Tack vare vårt företags stora variation och flexibla prissättning så kommer du att lätt hitta komponenterna som passar just ditt fordons unika specifikationer så du får optimal kompatibilitet och funktionalitet.
  2. Snabb leverans. Vi vet att när det gäller att laga din bil så vill du kunna göra det så snart som möjligt. Därför ser vi till att ha varorna i lager så vi kan skicka ut dem till dig på bara några få arbetsdagar.
  3. Garanti. Du kan försäkra dig om kvalitén i varje komponent i vårt produktutbud då vi bara samarbetar med beprövade tillverkare vilket vi bevisar genom vår två års garanti som vi erbjuder på alla våra varor.
  4. Kompetent hjälp. Våra experter är alltid redo att hjälpa dig att välja rätt komponenter. Fråga även dem om beräknad leveranstid och pågående kampanjer och erbjudanden.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom