Bildelar SKF

Online reservdelar katalog från SKF

Det svenska företaget SKF är en av de ledande tillverkarna inom innovativ teknik. En av inriktningarna hos företaget är tillverkning av bildelar. Du kan köpa högkvalitativa SKF bildelar utan att behöva få hål i plånboken genom att beställa från nätaffären Bildelaronline24.se.

Historien bakom företaget SKF

Historien bakom märket SKF började år 1907. En av dess grundare var Sven Gustaf Wingqvist, en uppfinnare som uppfann den självjusterande tvåradiga kullagret.

Idag så fokuserar företaget på att utveckla teknik som låter oss dra ner på avgasutsläpp ut i atmosfären som skulle kunna vara bränslekällan till våra bilar istället i det allra bästa fallet.

Företaget SKF finns i över 130 olika länder, har 18 tekniska supportcentra och 140 fabriker runtom i världen med hela 46 000 anställda.

Företagets huvudfokus i reservdelsmarknaden är tillverkning av lager och lagerenheter, tätningar, mekatroniska system och smörjmedel. Bildelarna som tillverkas under märket SKF är kända för sin höga kvalité och tillhör således lyxklassen.

Bildelar från SKF

  • Produkter till navmonteringar. De är kända för sin pålitlighet och utmärkta tekniska egenskaper. Idag finns fler än 90 miljoner bilar runtom i världen monterade med SKF navmonteringar. Företaget har redan tillverkat tre generationens navlager och tagit patent på en unik navmontering “SKF X-Tracker” åt lastbilar. Det ökar navets styvhet och lagerkapacitet upp till hela 50 %.
  • Produkter till motordelar. Under märket SKF så finns reparationssatser till gasfördelningsmekanismen, kylnings- och motortillbehörssystemen. En stor del av det breda produktutbudet är reparationssatser till moderna högeffektiva aggregat i mindre storlekar.
  • Transmissionskomponenter, drivaxlar och drivknutar. Dessa tillverkas med hjälp av modern teknik som minskar friktionen mellan bildelarna och optimerar själva hela mekanismen.
  • Produkter till fjädringssystemet. SKF reservbildelar fungerar felfritt på alla möjliga vägförhållanden, ökar resekomforten och väghållningen för fordonet.
  • Underhållsverktyg, smörjmedel antikorrosiva pastor. Dessa skapar optimala förhållanden för bildelarnas funktionsduglighet, och således förbättrar deras prestanda och förhindrar dem från att gå sönder för tidigt.

I SKF Pole Position Plus Program så erbjuder företaget omfattande support åt sina servicecentra för att öka kvalitén i deras kundtjänst.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom