Bildelar SWF

Online reservdelar katalog från SWF

Företaget SWF är en ledare som tillverkare av vindrutetorkare på den tyska marknaden. Varumärkets namn är synonymt med hög kvalité och pålitlighet och deras bildelar är implementeringar av innovativa tekniker. År 1998 så slogs SWF ihop med franska företaget “Valeo Group” för att tillverka bilar.

Historien bakom företaget SWF

Det tyska märket SWF grundades år 1922 i Stuttgart. I början så inriktade sig företaget på att tillverka elektriska motorer men idag så fokuserar företaget främst på att tillverka automatisk rengöringsutrustning till glas.

Tillverkningskapaciteten hos företaget finns i fabriken som ligger i Bietigheim: 23 löpande band på en area på 33 000 m². Varje dag tillverkas 70 000 vindrutetorkare, 22 000 torkarmotorer och 58 000 torkararmar från dessa löpande band. Vindrutetorkarna används främst för att utrusta fordon från ledande biltillverkare som Volkswagen, General Motors, BMW, Peugeot Citroёn, Renault Nissan, Volvo och fler.

Företaget SWF tillverkar både originaldelar och delar till reservdelsmarknaden.

Du kan köpa SWF bildelar på nätet direkt hos nätaffären Bildelaronline24.se.

Bildelar från SWF

I produktutbudet av reservbildelar från SWF så ingår:

 • klassiska vindrutetorkarramar (SWF Standard);
 • innovativa ramlösa vindrutetorkare (SWF Visioflex och SWF VisioNext).

SWF vindrutetorkare har följande egenskaper:

 1.  De tillverkas med hjälp av tekniken DUOTEC+. Detta innebär användningen av syntetiskt och naturligt gummi som har följande fördelar:
  • längre livslängd hos vindrutetorkarna;
  • minimalt buller när vindrutetorkarna är i drift;
  • högkvalitativ rengöring.
 2. De har också en slitvarnare till vindrutetorkarna. Dessa informerar bilägaren när gummit i torkarbladet måste bytas ut.
 3. De kommer levererade med adaptrar. Detta gör så att du kan koppla på olika torkarblad på olika bilmodellers torkararmar snabbt och enkelt.
 4. De har en asymmetrisk spoiler. Detta ökar trycket på torkarbladen under höga hastighetsrörelser från fordonet vilket förbättrar rengöringen av glaset.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom