Bildelar TEAMEC

Online reservdelar katalog från TEAMEC

Teamec är ett belgiskt företag som håller på med återställning av bildelar: kompressorer till luftkonditionering, spridarmunstycken och högtryckspumpar i Common Rail-system. Dessutom är företaget en officiell distributör av bildelar från DENSO i länderna Belgien och Luxemburg.

Historien bakom Teamec

Historien bakom märket Teamec började år 1957 när företaget grundades av Herman Van Rompaey i Koningshooikt i Belgien. I början var företaget litet som bara underhöll olika fordon och inriktade sig då under en lång tid på bilelektronik.

År 1985 så började reparationer av startmotorer och generatorer erbjudas men det upphörde snart. År 1998 så öppnades företaget Teamec BVBA och sedan dess så har företaget hållit på med att återställa kompressorer, spridarmunstycken och pumpar och är en av de sex företagen som tillhör H. Van Rompaey. Idag så har företaget sina huvudkontor i Heist-op-den-Berg i Belgien.

När du har bestämt dig för att köpa Teamec bildelar på nätet så får du prima kvalité till ett bra pris också hos oss i vår nätaffär.

Bildelar från Teamec
  1. Kompressorer.
  2. Högtryckspumpar.
  3. Injektorer.
  4. Startmotorer.
  5. Lufttorkare.
  6. Kondensatorer.
  7. Hjälpande komponenter.

Företaget tar inte emot skadade eller deformerade delar för återställning. Anledningen för detta kan vara den höga korrosionsnivån, skadade fästelement eller avsaknaden av viktiga komponenter. Alla bildelar genomgår rengöring. Skadade delar, såväl som förbrukningsdelar, såsom lager och tätningar byts, då ut. Kontaktytorna smörjs in med smörjfetter som tål höga temperaturer. Återställda delar är kända för sin pålitlighet och långa livslängd. Dessutom har produktkatalogen från Teamec även ny utrustning såsom generatorer och arbetsvätskor och verktyg för att underhålla AC-system.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom