Bildelar THERMOTEC

Online reservdelar katalog från THERMOTEC

Thermotec är ett polskt företag som tillverkar bildelar. Företaget specialiserar sig på att tillverka systemdelar till motorkylningen och luftkonditioneringen. Distributionen av produkterna från Thermotec i Europa utförs av företaget Inter Cars S.A., vilket är den största bildelsdistributören i centrala och östra Europa med huvudkontor Warszawa.

Bildelar från Thermotec

 1. Kylsystemskomponenter.
  • Kylare. Kylarkärnorna tillverkas i aluminium som gör dem lätta i vikten och korrosionsbeständiga. Innan de skickas till varulagren så kontrolleras dem noga i flera steg. En del av testet är att verifiera storleken och strukturen i kylaren så att den uppfyller kraven som gäller för att kunna passa i diverse bilmodeller. Med hjälp av komprimerat luftflöde med tryckvärdet 0,25 Mpa / 70 sek. och vätsketryck på 0,3 Mpa / 20 sek. så kontrolleras även tätningselementen med på en och samma gång.
  • Värmeväxlare. De har utmärkt värmeledningsförmåga då dem tillverkas i aluminium.
  • Mellankylare. Dessa är avsedda för fordon som är utrustade med turbokompressor. De är kända för sitt motstånd mot höga tryck och temperatursjunkningar.
  • Pumpar. Dessa tillverkas med högkvalitativa material och förser optimalt vätskeflöde till motorn under alla dess driftlägen.
  • Fläktar. De slår igång med hjälp av en elektrisk motor och har en intern temperaturgivare. Fläktbladen tillverkas i starkt polymermaterial – PA66 – som är känt för att tåla mekaniska skador och temperatursjunkningar bra. Strukturen minskar vibrationer och bullernivån under drift.
  • Viskösa kopplingar. De reglerar fläktens rotationshastighet, förser optimal motorkylning och minskar bränsleförbrukningen.
  • Viskösa kopplingsfläktar. De tillverkas i högkvalitativ plast som tål frakturer och höga temperaturer.
  • Hjälpelement. Denna kategori inkluderar överströmningstankar, lock till tunnor och kylare. De reglerar trycket i kylsystemet och är kända för sin hållbarhet och sitt motstånd mot att deformeras av temperatur. Vid tillverkningen av luftintagen så används starkt gummi förstärkt med metallmantel.
 2. Luftkonditioneringskomponenter.
  • Remskivor och elektromagnetiska kopplingar till kompressorerna. Dessa absorberar vibrationer effektivt och minskar belastningarna på konditioneringsapparaten. De förser tidsexakt aktivering av fläkte.
  • Tätningselement. Dessa håller kvar trycket i anslutningarna på ett pålitligt sätt. De är korrosionsbeständiga mot korroderande kemiska ämnen, samt sjunkningar i temperaturen och trycket.

Köp Thermotec bildelar på nätet

Tack vare den höga kvalitén och det rimliga priset så finner du komponenter från Thermotec runtom i hela Europa. Du kan köpa dessa i specialaffärer samt på vår webbaffär. Att köpa bildelar hos oss så får du dra nytta av allt som Bildelaronline24.se har att erbjuda, bland annat:

 1. Tajmade leveranser. Tack vare platsen där våra varulager ligger och den fortsatta tillgängligheten på reservbildelar så kan vi skicka ut varorna hem till dig på kortast möjligast tid än vad andra kan.
 2. Brett utbud på varor. Vår nätaffär har bildelar från bara världskända bildelstillverkare. Därför så kommer du som kund att kunna välja de mest lämpligaste bildelarna till just din bil som du behöver.
 3. Rimliga priser. Vi har ett nära samarbete med bildelstillverkarna och de stora distributörerna så vi kan sälja våra bildelar till lägre priser än vad våra konkurrenter kan.
Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom