Bildelar VALEO

Online reservdelar katalog från VALEO
Valeo levererar produkter till de internationella fordonstillverkare

Det är inte en lätt uppgift att bli väletablerad på en marknad. Ändå lyckades Valeo bildelar att göra detta. Valeo är en pålitlig partner för internationellafordonstillverkare, som erbjuder ett stort utbud av olika bildelar och tillbehör utbyte. Företaget grundades 1923 i Paris och var ursprungligen kallades Ferodo. Inledande fokus för företaget var på broms och koppling beslag. Samtidigt sortimentet serverar många andra områden, bland annat elektronikkomponenter och termiska system. Den Valeogruppe är en grupp av 12 dotterbolag, som är verksamma i 29 länder. Dessutom 68 forsknings-och utvecklingscentra och cirka 129 produktionsanläggningar hör till företaget.

Målet är att vara den största fordonsindustrin

Valeo har satt ett ambitiöst mål tidigt: företaget vill vara världens största leverantör till bilindustrin. Den prioriteras kunder, särskilt för förare. Utbudet av produkter är så stor att varje förare kan hitta exakt vad han behöver. Valeo bildelar utformade upp till 176 artiklar. Dessa inkluderar belysningssystem, luft, bromssystem och elsystem. Motorstyrning och transmissionssystem produkter kompletterar denna mångfald.

Ständig utveckling av produkter

Många biltillbehör erbjuds kunderna. Reservdelar som torkar system används av de stora populära biltillverkare. Franska Valeo bildelar är av hög nivå standard. Låga priser och OEM är andra funktioner som hjälpte företaget att uppnå en hel del. En hel del bildelar kan köpas i Europa och Asien. Att vara en leverantör till bilindustrin, har Valeo utvecklat ett gott rykte. Många specialister optimerar ständigt sina produkter för att leverera kunderna mer säkerhet och kvalitet.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Reläer
Styrning
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom