Bildelar VAN WEZEL

Online reservdelar katalog från VAN WEZEL

Van Wezel Autoparts är ett belgiskt företag som paketerar och säljer bildelar. Det är en av de största leverantörerna av icke-äkta reservbildelar i Europa. Varje bildel med Van Wezel-etiketten innebär kvalité, pålitlighet och ett rimligt pris.

Historien bakom företaget Van Wezel

Företaget Van Wezel Autoparts grundades i Belgien under andra halvan av 1900-talet. I början så fokuserade företaget på att paketera och sälja bildelar från Taiwan. Idag så säljer företaget karossdelar och komponenter till motorkylningssystemet under sitt varumärkesnamn. Företaget äger också märken som Equipart, Hagus, HS och International Radiators.

Företaget har sitt huvudkontor i Tienen i Belgien. Där finns också företagets största lagerhus. Van Wezel lagerhus och distributionscentra finns i Italien, Holland, Österrike, Tjeckien och i Tyskland. Företagets reservbildelar säljs till länder i Västeuropa, vissa delar av CIS och i Baltikum.

Idag så har företaget över 28 000 olika objekt i sitt produktutbud. Du kan köpa Van Wezel bildelar på nätet till följande bildmodeller: Audi, BMW, Citroën, FIAT, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Ford, Smart, Volkswagen etc.

Reservbildelar från Van Wezel

  • Karossdelar. I kategorin ingår stötfångare, hjulhusfodring, stötdämpardelar och mer.
  • Fordonsoptik. I kategorin ingår elektriska sidospeglar, backspeglar, lutade och huvudstrålkastare, dimljus och lampor till blinkers.
  • Komponenter till motorkylningssystemet. I kategorin finns kylare, kompressorer, lufttorkare, förångare, fläktkopplingar med mera.

Alla bildelar tillverkade under varumärket Van Wezel uppfyller höga kvalitets- och säkerhetsstandarder som biltillverkaren kräver och de är i princip lika bra som originaldelarna. Alla delar kontrolleras noga innan de säljs; de testas under varje tillverkningssteg. Bara efter allt detta så paketeras bildelen i sin varumärkesförpackning och skickas till kunden.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom