Bildelar YAMATO

Online reservdelar katalog från YAMATO

Yamato är ett polskt märke som tillverkar gummi och gummimetalldelar till fjädringen och styrningen. Produkter från företaget passar de flesta fordon som tillverkas i Japan och Sydkorea. Produktkatalogen från Yamato innehåller fler än 2000 olika objekt. De är alla högkvalitativa och billiga. Det polska företaget Inter Cars är en exklusiv distributör av komponenter från Yamato.

Bildelar från Yamato
  • parallellstagsändar;
  • krängningshämmaranordningar;
  • spårstänger;
  • upphängningsarmar;
  • bussningar till upphängningsarmarna;
  • bultar till upphängningsarmarna;
  • motorfästen;
  • krängningshämmarstöd.

Högkvalitativa bildelar förses genom att välja de bästa materialen och kontrollera alla tillverkade delar vid flera tillverkningssteg. De färdiga delarna undersöks sedan under optiska mikroskop och testas i driftförhållanden som påminner om den du kommer att köra dem med i: metallkomponenterna testas för sin hårdhet, gummikomponenterna för sin styrka och elasticitet.

Under tillverkningen av dessa reservbildelar så har man i åtanke vilka belastningar och andra ovanligheter som dessa komponenter kommer utsättas för vid installation och användning. Därför är parallellstagsändarna, krängningshämmaranordningarna och bultarna, alla försedda med starkt gummi och klämmuttrar. Upphängningsarmarna kommer med bussningar och tappar för enklare installation. Beläggen och bussningarna till styrarmarna tål stötar och motorstöden tillverkas från det mest högkvalitativaste gummit som finns. På så vis så får du pålitlig dämpning i ditt fordon.

Köp Yamato bildelar på nätet

Tack vare det breda bildelsutbudet hos finns hos nätaffären Bildelaronline24.se så kan du snabbt och enkelt hitta bildelar till de vanligaste fordonen samt till sällsyntare modeller. Vi har lagt stor vikt på att bara samarbeta med dem allra bästa leverantörerna och därför har vi inte några lågkvalitativa bildelar utan vi har bara högkvalitativa och trots detta så har vi ändå dem bästa priserna på hela marknaden. Vi arbetar konstant med att förbättra våra tjänster så du som kund hos nätaffären Bildelaronline24.se kan räkna med snabba leveranser och kompetent hjälp från våra experter. Att köpa hos oss är både smart och bekvämt för dig.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom