Bildelar YAZUKA

Online reservdelar katalog från YAZUKA

Yazuka är ett varumärke som säljs av det polska företaget Inter Cars S.A., som är en europeisk bildelsdistributör som distribuerar kablar till olika motorenheter och system. Du kan välja mellan alla kablar som finns till de flesta fordonen som tillverkas i Japan och Sydkorea ur bildelskatalogen hos Yazuka.

Reservdelar från Yazuka

  1. Hastighetsmätarkablar. Repkärnor tillverkas med hjälp av stark ståltråd. De förser pålitlig momentöverföring från utgående axeln på transmissionens växellåda och till hastighetsmätaren.
  2. Kopplingsstyrkablar. De tål fukt bra och kommer tillsammans med en justeringsmutter.
  3. Strypventilkablar. De är kända för sin hållbarhet, pålitlighet och korrosionsbeständighet. De kommer med specialadaptrar som är avsedda för att kunna manipulera med smörjoljan.
  4. Handbromskablar. Deras galvaniserade ståltråd förser ökad korrosionsbeständighet. Det starka polyuretanhöljet förser pålitligt skydd åt de interna delarna i bildelen från externa påverkningar.

Alla delar som distribueras under märket Yazuka är kända för sin höga kvalité. De har låg friktionskoefficient och lång livslängd. Endast förstklassiga råmaterial och den senaste moderna tekniken används för att tillverka dem. Yazuka kablar testas flera gånger under tillverkningen och det är därför de klarar av att motstå även de mest omfattande belastningarna.

Köp reservbildelar från Yazuka på nätet

Det breda utbudet på reservbildelar till europeiska, asiatiska och amerikanska fordon finner du i nätaffären Bildelaronline24.se. Vi redo att förse dig med 2 års garanti på alla våra bildelar.

Vår nätkatalog är enkel att använda. För att hitta objektet som du behöver så anger du bara ditt fordons bilmärke, modell och modifikation för ditt fordon och system så erbjuder vi dig tillgängliga reservbildelar. Om du har några frågor när du ska välja bland bildelar så frågar du bara vår kunniga kundsupport. De hjälper dig inte bara med att välja rätt utan berättar även om pågående specialerbjudanden, rabatter och hur du kan spara pengar på frakten.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom