ATE Bromsbelägg (Bromsklossar) Nätaffär

Bromsbelägg (Bromsklossar) från ATE - ursprungsbilreservdelarATE Bromsbelägg (Bromsklossar) Topp kvalitet for en øverste pris
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar bildelar av hög kvalitet till mycket attraktiva priser
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Utmärkt leverans!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för ATE Bromsbelägg (Bromsklossar)
 • ATE Bromsbelägg (Bromsklossar) - betala via paypal
 • ATE Bromsklotsar - betala med mastercard
 • ATE Bromsbelägg (Bromsklossar) billiga - betala med visa kort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bromsbelägg (Bromsklossar) från ATE — betala med Klarna Faktura
 • Bromsbelägg (Bromsklossar) från ATE - betala med Bankoverforing
Recensioner och erfarenheter
Tillverkarens betyg
8.81/10

(Recensioner-7793)

8.81 /10

Recensioner - 7793

10 (2168)
9 (2259)
8 (2324)
7 (797)
6 (132)
5 (78)
4 (6)
3 (7)
2 (7)
1 (6)
Prestandabetyg +26369 Fördelar Nackdelar 2491-
Produktpris +6901 405-
Produktkvalitet +6169 472-
Förpackningskvalitet +3736 417-
Tillverkare +4299 652-
Garanti +5264 545-
Kundrecensioner
ATE produktmärke för Bromsbelägg (Bromsklossar)
Hitta Bromsbelägg (Bromsklossar) från tillverkarna:

Lär dig mer om bromsklossar från ATE

Märket ATE skapades år 1906 av den Tyska affärsmannen Alfred Teves. Bromsklossar från ATE utgör en markant del av företagets urval av produkter. Produkterna hör till prisklassen premium och tillverkas i fabriker i Tyskland, Tjeckien och andra länder. Företagets alla fabriker är certifierade enligt ISO 9001 standard.

Olika typer

Idag kan du köpa bromsklossar från ATE av följande typer:

 • Med mekanisk slitagevarnare. De är utrustade med böjda ståldetaljer som monteras på ett speciellt vis. När beläggningen slits ner till en viss tjocklek så kommer ståldelen i kontakt med bromsskivan, den signalerar då med ett skrapande ljud att du behöver byta ut komponenten.
 • Med elektronisk slitagevarnare. När klossens tjocklek har nått dess minimigräns så kommer varnaren i kontakt med bromsskivan, en elektronisk krets sluts då och visaren på instrumentbrädan signalerar att komponenten behöver bytas ut.

Komponenterna skiljer sig även åt beroende på vad beläggningen är tillverkad av för material. Delar som delvis är tillverkade i metall karaktäriseras av att de leder värme bra: de lyckas bibehålla friktionskoeffecienten när de är utsatta för höga temperaturer. Delar i keramik har en längre livslängd och orsakar i regel inget bromsdamm. De tål dessutom avskavning väl.

3 fakta om bromsklossarna från ATE

 1. Högkvalitativa och miljövänliga material används vid tillverkningen av bromsklossarna. Beläggningen på komponenterna innehåller varken bly eller andra skadliga metaller.
 2. Klossarna har en flerlagrad struktur och utrustas med speciella mellanlägg som motverkar skallring. Detta minimerar mängden oljud och har en positiv inverkan på komponentens livslängd.
 3. Reservdelarnas kvalité stämmer överens med de krav som den Europeiska standarden ECE R90 ställer. Det betyder att klossarna har klarat av tester i hög och låg temperatur och överensstämmer med de speciella driftsegenskaper de bör ha.

Bildelaronline24.se - din assistent online i en värld av reservdelar

Vår webbutik erbjuder ett stort sortiment med reservdelar från ATE till olika bilmodeller. Titta igenom vår katalog - här kommer du med säkerhet hitta de komponenter du behöver.  Vi erbjuder låga priser på alla produkter och ger dig möjligheten att få gratis frakt. Missa inte chansen att spara pengar - gör en beställning online redan nu.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom