A.B.S. Bromsskivor Nätaffär

Bromsskivor från A.B.S. - ursprungsbilreservdelarA.B.S. Bromsskivor Topp kvalitet for en øverste pris
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar bildelar av hög kvalitet till mycket attraktiva priser
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Utmärkt leverans!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för A.B.S. Bromsskivor
 • A.B.S. Bromsskivor - betala via paypal
 • A.B.S. Bromsskivor - betala med mastercard
 • A.B.S. Bromsskivor billiga - betala med visa kort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bromsskivor från A.B.S. — betala med Klarna Faktura
 • Bromsskivor från A.B.S. - betala med Bankoverforing
Recensioner och erfarenheter
Tillverkarens betyg
8.97/10

(Recensioner-1787)

8.97 /10

Recensioner - 1787

10 (568)
9 (571)
8 (567)
7 (65)
6 (7)
5 (8)
4 (0)
3 (0)
2 (1)
1 (0)
Prestandabetyg +5707 Fördelar Nackdelar 183-
Produktpris +1678 20-
Produktkvalitet +1463 30-
Förpackningskvalitet +643 33-
Tillverkare +789 60-
Garanti +1134 40-
Kundrecensioner
10/10
A.B.S. - Bilreservdelar av hög kvalité

A.B.S. Bromsskiva Bakaxel, Ø: 274,0mm, Solid, belagd

Hej! Bromsskiva bak till RENAULT SCÉNIC I (JA0/1_) 1.6, Årsproduktion 09.1999 - 09.2003, 1598 ccm, 107 HKR är det med lager och ABS ring? Mvh,Peter
10/10
A.B.S. - Bilreservdelar av hög kvalité

A.B.S. Bromsskiva framaxel, Ø: 239,0mm, Solid

Inget klaga på.
Hitta Bromsskivor från tillverkarna:

Lär dig mer om bromsskivor från ABS

Varumärket ABS hör till det Holländska företaget med samma namn som har tillverkat pålitliga reservdelar till bilar sedan år 1987. De erbjuder tusentals produkter, däribland bromsskivor från ABS. De här komponenterna hör till mellanklassen och är mycket populär bland bilägare. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 standarden.

Olika typer

I företagets sortiment kan du välja ut bromsskivor som är kompatibla till många olika bilmodeller, men det finns även komponenter som är tillverkade för specifika bilmodeller. Beroende på deras konstruktion kan bildelarna delas in i följande kategorier:

 • Oventilerade. Det här är solida skivor som vanligtvis är mer hållbara.
 • Ventilerade. Komponenter med denna design består av två tunna skivor med radiella skovlar mellan dem. Luft passerar genom dem vilket gör att produkterna kyls ned. Komponenter av denna typ har en positiv inverkan på bromssystemets effektivitet och bromsklossarnas livslängd. De hjälper även till att bli av med oljud vid inbromsning som ofta dyker upp på grund av överdriven uppvärmning.

Borrade skivor tillverkas också av detta märke. De har hål i ytan som förser produkterna med kylning. De komponenterna är lättare än de som inte är genomborrade.Du kan även köpa ABS bromsskivor från serien Sportline. Det är delar som har en speciell yta som undanröjer gaser som blir till vid inbromsning. Det förbättrar systemets prestanda. Ytan på skivorna på vänster och vänster axel skiljer sig. Komponenter från Sportline får dessutom en högkvalitativ anti-rostbeläggning. Det hjälper till att förlänga komponenternas livslängd.2 fakta om bromsskivor från ABS

 1. Produkter i denna kategori representeras av nästan 2000 olika artiklar, det är anledningen till varför du utan problem kan välja ut passande komponenter i det tillgängliga sortimentet till Europeiska, Amerikanska, Japanska eller Koreanska bilmodeller.
 2. Komponenterna tillverkas med hjälp av CNC - “computerized numerical control”. Tack vare detta försäkrar delarna en effektiv inbromsning och en lång livslängd.

Bildelaronline24.se - din assistent online i en värld av reservdelar

Du kan köpa de här bildelarna billigt på vår hemsida. Vi erbjuder inte bara låga priser, utan ger dig även chansen att få gratis frakt. Dessutom erbjuder Bildelaronline24.se regelbundet rabatter på olika kategorier med reservdelar. Köp högkvalitativa bildelar till bromssystem utan extra kostnader!

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom