RIDEX Bromsskivor Nätaffär

Bromsskivor från RIDEX - ursprungsbilreservdelarRIDEX Bromsskivor Topp kvalitet for en øverste pris
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar bildelar av hög kvalitet till mycket attraktiva priser
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Utmärkt leverans!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för RIDEX Bromsskivor
 • RIDEX Bromsskivor - betala via paypal
 • RIDEX Bromsskivor - betala med mastercard
 • RIDEX Bromsskivor billiga - betala med visa kort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bromsskivor från RIDEX — betala med Klarna Faktura
 • Bromsskivor från RIDEX - betala med Bankoverforing
Recensioner och erfarenheter
Tillverkarens betyg
8.86/10

(Recensioner-3880)

8.86 /10

Recensioner - 3880

10 (1311)
9 (998)
8 (1103)
7 (356)
6 (69)
5 (33)
4 (2)
3 (3)
2 (2)
1 (3)
Prestandabetyg +11889 Fördelar Nackdelar 1133-
Produktpris +3119 171-
Produktkvalitet +2754 206-
Förpackningskvalitet +1696 206-
Tillverkare +1942 301-
Garanti +2378 249-
Kundrecensioner
Hitta Bromsskivor från tillverkarna:

Lär dig mer om bromsskivor från Ridex

Tillverkaren producerar högkvalitativa och pålitliga reservdelar till många olika bilmodeller. Alla produkter, inklusive bromsskivor från Ridex, hör till prisklassen budget. Produkternas låga pris beror till stor del på att företaget använder sig av moderna säljtekniker vilket gör att marknadsföringen blir billigare. Tack vare att huvudkontoret och lagret ligger väldigt lägligt så behöver företaget inte lägga ut särskilt mycket för att leverera komponenter till kunder i Europa.

Olika typer

 • Solida (oventilerade). Det här är hållbara och slittåliga rotorer. Komponenterna är formade som solida plattor och har en lång livslängd. Denna typ av komponent värms dock upp vid inbromsning vilket har en negativ inverkan på bromsklossar och klipp.
 • Ventilerade. Det här är lättare skivor som består av två plattor som kopplas samman med hjälp av speciella stänger. Håligheten mellan dem hjälper till att skapa ett luftflöde som förhindrar komponenterna från att överhettas.

Du kan även köpa bromsskivor från Ridex som är genomborrade: sådana komponenter kyls ned snabbt. De är perfekta till bilar som utsätter bromssystemet för tung belastning, de har dock en lägre hållbarhet.

3 fakta om bromsskivor från Ridex

 1. Komponenterna tillverkas av kvalitativa material som är motståndskraftiga mot värme och slitage. De här bildelarna förser dig dessutom med en kort bromssträcka, även på halkiga vägar.
 2. Bromsskivorna går igenom många olika tester i olika stadier av tillverkningen. Detta garanterar att alla produkter präglas av de speciella och kvalitativa egenskaperna.
 3. Modern utrustning används vid tillverkningen av bromsskivorna. Strikt kvalitetskontroll gör det möjligt att göra reservdelar som håller längre.

Bildelaronline24.se - din assistent online i en värld av reservdelar

Ett stort urval med delar till bromssystemet erbjuds i vår webbutik. Vi har skapat en användarvänlig katalog där du med enkelhet kan hitta passande bildelar till låga priser. Vi anordnar dessutom regelbundet kampanjer som gör det möjligt för dig att köpa högkvalitativa produkter väldigt billigt. Gör en beställning hos Bildelaronline24.seredan nu och ta reda på själv hur fördelaktigt det kan vara att handla online.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom