loader
Vänligen väntadotted

HJULLAGER TILL HONDA

Bil HONDA Hjullagersats bak och fram, bak vänster höger, fram vänster höger högsta kvalitet till schyssta priser
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar HONDA Hjullagersats av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Låga fraktkostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar.
 • Snabb leverans

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Hjullager HONDA inom ett par arbetsdagar

 • COMODO - betala säkert för begagnade Hjullager bak och fram för HONDA
 • bak vänster höger Hjullager Honda byta i toppkvalitet till förmånliga priser - köp online med via PayPal
 • Begagnade Hjullagersats fram vänster höger till Honda - betala med visa kort
 • Köpa Hjullagersats byta i hög kvalitet till Honda bak och fram till låga priser i bildelar butik och betala via MasterCard
 • Discover
 • Hjullagersats Hjullager HONDA för din bil Reservdelar betalades via American Express
 • Köpa bästa Hjullager till Honda bak vänster höger till rimliga priser i bildelar webshop och betala på nätet via Klarna
 • Köpa Hjullager till Honda med lågt pris i bildelar butik och betala på nätet via Trustly
 • Hjullagersats till Honda i bästa bildelar butik - betala på nätet via Bankoverforing

Byt ut en bildel som Hjullager till HONDA - om den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum.

Vilken typ av hjulnav lager är installerade i Honda bilar?

Modeller från detta varumärke är vanligtvis utrustad med dubbel rad komponenter av HUB-I, HUB-II samt HUB-III typer. Kulor används som rullande element och ibland rullor. Många delar är utrustade med en speciell magnetring som är designad för att mäta hjulets rotationshastighet. Studera din ägarmanual för att hitta den exakta typen av del som är installerad i din bil. Dessutom, om du bestämmer dig för att köpa en del i vår onlinebutik kan du enkelt specificera bilmärke, modell och version och systemet kommer välja passande delar automatiskt.

Hur ofta bör dessa enheter bytas ut på bilar av detta varumärke?

Livslängden för denna enhet avgörs baserat på fordonets körförhållanden. I en del bilar klarar de bara av ett par hundra kilometer medan andra - över 200.000 kilometer. Det är därför den här enheten vanligtvis byts ut när ett problem uppstår.

Kan jag byta ut hjulnavets lager på en Honda bil på egen hand?

Nej, det är rekommenderat att besöka en verkstad för detta. Proceduren för utbytet kräver att man använder speciella verktyg som olika dragare, lagerverktyg och momentnycklar. Dessutom kommer du behöva en domkraft och hjulstopp. Dessutom är det otroligt viktigt att installera denna del på rätt sätt, annars kommer den gå sönder efter ett par kilometer.

Skiljer sig proceduren för utbyte av de främre och bakre navens lager åt?

Ja. Den främre och bakre fjädringen har olika design, vilket definierar proceduren för att byta ut hjulnavets lager. Dessutom, stegen som du behöver ta beror på konstruktionen av delen i sig. Exempelvis komponenter av HUB-II typ pressas in i navet, HUB-I har en fläns fastbultad mot navet och HUB-III har två flänsar för att fästa hjulnavet och skivbromsarna på samma gång.

Kan hjulnavets lager repareras på en Honda bil?

Nej, dessa komponenter kan inte repareras. Om de går sönder bör de bytas ut.

Varför går de här delarna sönder?

Den främsta orsaken för att de här delarna går sönder i förtid är aggressiv körstil, vilket innefattar snabba accelerationer och hårda inbromsningar, att man ofta över lastar bilen samt kör på dåliga vägar. Skador på lagrets tätningar är också farligt. När de börjar läcka kommer smörjmedlet att ta sig ut från enheten vilket leder till att de slits ut och överhettas samt att insidan kan börja rosta. Dessutom kommer smuts och fukt att ta sig in på insidan av mekanismen vilket snabbar på tidigare nämnda process. En annan frekvent anledning till fel är installationsfel, exempelvis när delen inte är rätt placerad innan man trycker in den eller att axelns mutter är överspänd.

Hur tar jag reda på om dessa komponenter är trasiga i min bil?

Du bör inspektera den här delen när du kan höra ett specifikt brummande från däcken under tiden du kör, och det blir högre eller försvinner vid kurvtagning bilen drar åt ett håll och du kan känna vibrationer i ratten och karossen.

Kan jag köra en bil med ett trasigt hjulnav lager?

Nej, du behöver byta ut delen omgående om den är allvarligt skadad då däcken kan blockeras under körning. Du kan eventuellt förlora kontrollen över ditt fordon vilket kan leda till en trafikolycka.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom