• Högsta pris
  Bildelaronline24.se garanterar Kardan av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Leveranskostnader
  Spara på leveranskostnaden! Vi erbjuder fri frakt för alla beställningar över 1500 kr Inom Sverige
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Kardanaxel (Kardan)
 • Bil Kardanaxel (Kardan) Reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Kardanaxel (Kardan) Reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Kardanaxel (Kardan) Reservdelar betalades via Visakort
 • Bil Kardanaxel (Kardan) Reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Kardanaxel (Kardan) auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Kardanaxel (Kardan) - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Kardanaxel (Kardan)

I ett fordon spelar drivaxeln en viktig roll för att sammankoppla motorn och drivhjulen. Således jobbar den på att undertrycka vibrationer när du vrider hjulen och fjädring när bilen rör sig. Samtliga drivaxlar är utrustade med två slangar. En av dessa är fast och den är installerad på hjulsidan. Den andra är rörlig och är installerad på differentialen sida. Båda slangarna är sammanfogade genom en skårad bunke.

Förutom den dämpning av vibrationer och buller är drivaxelns huvudsakliga roll effekten på bilens dynamik, och därför en utvidgning av tjänsten, liksom effektiviteten och optimeringen av dess vikt. Drivaxlar utsätts nästan dagligen för omvandling, som tillverkarna av bildelar ständigt optimerar sina produkter genom att förbättra både den tillämpade teknologin och materialet under forskningen.

Glöm inte att moderna drivaxlar även förbättrar fordonets övergripande säkerhet. Nya drivaxlar är försedda med en hög vridstyvhet och ökar bilens livslängd under höga hastigheter. Om du har några problem med drivaxeln eller slangarna är det nödvändigt att ersätta drivaxeln, som är en viktig del. Om du hör något ljud när man kör bilen, eller om du känner vibrationer vid hög hastighet eller vid kurvtagning, är det nödvändigt att kontrollera drivaxelns tillstånd.

Naturligtvis är det väldigt dyrt att beställa en ny drivaxel eller nya slangar i bilverkstäder och, dessutom är leverancen ca två veckor lång. Det är mycket billigare att beställa drivaxeln och andra bildelar, t.ex. bromscylinder eller bränslefilter i vår internetbutik, där du hittar ett stort sortiment av reservdelar. Vi garanterar en snabb leverans, speciellt vid större beställningar, och dessutom en utmärkt kundtjänst!

Våra Kardan storsäljare: Kardanaxel (Kardan) nätet till attraktiva priser