Bil Lock Expansionskärl Topp kvalitet for en øverste pris
Lock Expansionskärl - populära tillverkare
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar Lock Expansionskärl av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning Lock Expansionskärl av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Lock Expansionskärl
 • Bil Lock Expansionskärl Reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Lock Expansionskärl Reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Lock Expansionskärl Reservdelar betalades via Visakort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Bil Lock Expansionskärl Reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Lock Expansionskärl auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Lock Expansionskärl - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Lock Expansionskärl

Locket för kylarvätskebehållaren håller vätskan på plats och förhindrar att smuts kommer in och reglerar dessutom trycket i kylsystemet genom att släppa ut övertryck genom en ventil.

3 tips för locket för kylarvätskebehållaren

 1. Tillverkare anger inte en viss livslängd för delen. Byt den, när tecken på fel eller mekaniska skador finns på locket.
 2. Rengör ventilerna från tid till annan så att det fungerar som det ska.
 3. Se till att den passar din bil när du ska byta locket för kylarvätskebehållaren. Jämför märkningen på den nya och gamla - den måste vara likadan.

Orsaker och tecken på fel i locket för kylarvätskebehållaren

 1. Ventilen sluter inte tätt. Detta är ofta ett resultat av damm på kontaktytorna. Om ventilen inte fungerar, kan det bli för mycket tryck, och kylvätska kan pressas ut ur expansionstanken, och dunstar snabbt. Ibland kan man se ångorna från under huven. Om insugningsventilen inte fungerar, överhettas motorn ofta och det bildas luftgap i systemet.
 2. Slitage på fjäderringen eller själva fjädern. Detta händer ofta om materialet blivit gammalt. Här kommer systemet att läcka, och man kan se kylvätskerester vid locket. Du kan känna om fjädern är sliten genom att röra vid den med handen. Om den är sliten, är den mjuk och utan större motstånd.
 3. Slitna gängor. Detta kan bero på dålig kvalitet eller att man skruvat locket för hårt. Om så är fallet, roterar locket runt utan att greppa.

Du kan köpa ett lock till kylarvätskebehållaren till din bil i Bildelaronline24.se s webbutik. Våra duktiga experter på vår kundtjänst kan hjälpa dig att välja och beställa rätt delar.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom