MAHLE ORIGINAL Oljefilter Nätaffär

Oljefilter från MAHLE ORIGINAL - ursprungsbilreservdelarMAHLE ORIGINAL Oljefilter Topp kvalitet for en øverste pris
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar bildelar av hög kvalitet till mycket attraktiva priser
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Utmärkt leverans!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för MAHLE ORIGINAL Oljefilter
 • MAHLE ORIGINAL Oljefilter - betala via paypal
 • MAHLE ORIGINAL Oljefilter - betala med mastercard
 • MAHLE ORIGINAL Oljefilter billiga - betala med visa kort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Oljefilter från MAHLE ORIGINAL — betala med Klarna Faktura
 • Oljefilter från MAHLE ORIGINAL - betala med Bankoverforing
Recensioner och erfarenheter
Tillverkarens betyg
8.8/10

(Recensioner-3062)

8.8 /10

Recensioner - 3062

10 (892)
9 (881)
8 (893)
7 (293)
6 (43)
5 (37)
4 (5)
3 (2)
2 (4)
1 (4)
Prestandabetyg +10129 Fördelar Nackdelar 1057-
Produktpris +2659 194-
Produktkvalitet +2339 211-
Förpackningskvalitet +1463 172-
Tillverkare +1664 252-
Garanti +2004 228-
Dina åsikter är viktiga för oss
10/10
Produktpris
Produktkvalitet
Förpackningskvalitet
Tillverkare
Garanti
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan.
För att gå vidare, godkänn vår integritetspolicy.

*Obligatoriska fält

FLER BILMÄRKEN FÖR MAHLE ORIGINAL Oljefilter

Lär dig mer om oljefilter från MAHLE Original

Oljefiltren från MAHLE Original är bland de mest populära i prisklassen premium; de började massproduceras år 1929. Det Tyska företaget - MAHLE Group - vars historia påbörjades år 1920 och är relaterat med bröderna Hermann och Ernst Mahle, är samma företag som tillverkar de här filtren. Företaget präglas av många viktiga framgångar. Det var till exempel det första i världen som började använda lättviktiga och hållbara kolvar av aluminium med höga halter silikon i sina motorer. Idag används företagets komponenter som originaldelar i bilar och motorcyklar i mer än 140 välkända tillverkare, så som Alfa Romeo, Ferrari, BMW, Audi, Ford, Ducati, Fiat, Harley Davidson, Suzuki, Yamaha, Toyota, Volkswagen, Volvo med flera.

Olika typer

Beroende på filtreringsmaterial:

 • Baserat på cellulosafibrer: De är de mest vanliga. De är billiga. De har balanserade operativa egenskaper. Tack vare den den speciella präglingen så fastnar inte pappersvikningarna under användning. Deras ändar kopplas mellan varandra med hjälp av klämmor eller av högkvalitativa bindningsmedel, vilket gör att de inte kan slitas itu.
 • Baserade på polyesterfibrer. Dessa fibrer består av baslager och filtreringslager. De står emot påverkan från aggressiva miljöer bättre, oljor med hög nitreringsgrad till exempel. Oljefilter från MAHLE Original utan Cellulosa är 7 gånger mer motståndskraftiga mot föråldring än vanliga filter som baseras på cellulosafibrer, de här därtill större kapacitet. De förhindrar inte oljeflödet, inte ens efter kontinuerligt arbete, och de förser motorkomponenterna med smörjning i god tid.

Beroende på konstruktion av höljet:

 • Solid. Filtreringselementet och höljet är sammansatta som en enhet, och de byts alltid ut tillsammans. De är enklare att montera. Tack vare den markanta tjockleken på väggarna är höljena till de här komponenterna otroligt tåliga samtidigt som pulverbeläggningen ger ett pålitligt skydd mot korrosion. Ett speciellt uttag förenklar installationen, även i trånga utrymmen.
 • Demonterbara. De gör det möjligt för dig att enbart byta ut själva filtret, vilket i regel inte består av några komponenter i metall så de går att återvinna efter bruk. Det finns en speciell fjäder i de här komponenternas konstruktion som gör att patronerna hamnar i rätt position vid nästa utbyte av filterelementen. Att installera de här komponenterna kräver lite skicklighet.

5 fakta om oljefilter från MAHLE Original

 1. Den stora filtreringsytan ökar rengöringseffektiviteten av oljan.
 2. Oljefilter från MAHLE Original har en längre livslängd tack vare att de har en hög kapacitet till att hålla kvar smuts, det gör att oljan kan flöda obehindrat samt att motorn får olja när det behövs.
 3. Det centrala röret förhindrar patronerna från att felplaceras när de används vilket för hindrar att komponenten kan låsa sig.
 4. Kontrollventilerna garanterar en snabb leverans av ren olja till motorkomponenterna precis när den ska starta upp.
 5. Packningsflänsen med den speciella formen ser till att kopplingarna är helt täta, inget läckage kan uppstå. Detta gäller komponentens hela livslängd vilket även förhindrar att höljet kan lossna när bilen vibrerar kraftigt.

Bildelaronline24.se - din assistent online i en värld av reservdelar

Du kan beställa oljefilter från MAHLE Original till de mest lönsamma priserna i vår webbutik. Vi erbjuder rabatter och två års garanti på alla komponenter. Du kan även använda chansen till att få gratis frakt.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom