catalog_tyre_img_alt
Vänligen väntadotted
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom

Betyg och recensioner för Bildelaronline24.se prestanda

4.93 /5

( Recensioner - 432717 )

4.93 /5
(Recensioner - 432717)
  • 5
    (406206)
  • 4
    (21373)
  • 3
    (3788)
  • 2
    (411)
  • 1
    (199)
  • Produktkostnad + 368948

    45593 -
  • Frakt + 215571

    24006 -
  • Sortiment + 299305

    52804 -
  • Användarvänligt + 269683

    14217 -
  • Sökoptimering + 78152

    2439 -
Upprepad försäljningsdynamik hos Bildelaronline24.se mellan 2013 och 2017

Kundrecensioner

S.
2016-07-05

Helt suveränt Beställde 2 bromskivor till min bil. Va lite skeptisk till sidan först med de tokiga översättningarna men allt fungerade kanon. Levererades med UPS hem till dörren för otroliga 85:- på bara 3 dagar. Kommer garanterat att handla igen.... -Tack Perfect, fast delivery and item as spec. thanks

F.H.
2016-12-20

Fantastisk leverantör där man själv väljer kända fabrikat, eller billigare alternativ. Svenskspråkig kundservice med otrolig service! Oerhört prisvärda reservdelar och snabba leveranser. Har handlat I flera år och aldrig blivit missnöjd. Rekommenderas till alla som vill köpa prisvärda reservdelar.

M.
2016-06-11

Allt till min belåtenhet Beställde i onsdags fick varorna nu. Snacka mycket med de på kundsupporten även på chatten, lite orolig var man allt, men allt stämmde snacka med de på verkstan de bekräfta det. Så beställa igen rekomenderar jag er, är man osäker kontakta supporten.

A.A.
2017-11-16

hej ! jag har beställt några delar från er med det finns lite problem när jag loggar in från mobilen så an jag se mina beställningar men det går inte att se dem från dator och har inte fått köp bekräftelse på mejlet min orden nummer är (7901252) behöver delarna så snabbt det gå.

Bildelaronline24.se
2017-11-16

Hej, Tack för din fråga! Din beställning bearbetas nu. Så snart beställningen sänds får du en bekräftelse mail från oss med ett spårnummer kallat även Tracking Number. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

M.A.
2017-10-09

hej, andra gången jag beställt bromsskivor som inte passar till bilar jag ska laga.om man returnerar får man ersättning för frakten också då,är ju dyrt att skicka till tyskland o grejorna är ju billiga så det lönar sej inte annars.har betalat extra för säkert köp vad det nu är??

Bildelaronline24.se
2017-10-11

Hej, Tack för din fråga! När man aktiverar ''Säkert köp'' betalar man inte för returen. Vi skickar en retursedel till din e-postadress som du kan använda för att skicka delen tillbaka avgiftsfri. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

S.
2017-10-16

Besviken på leveransen till min adress dömestad lund 59047 Vikingstad och på ups som inte har något utlämningsställe aldrig haft problem med någon annan firma jag beställt av synd ni har ju bra delar tyvärr kan det bli sista gången jag beställer av er Med vänlig hälsning, sonny

Bildelaronline24.se
2017-10-26

Hej S., Tack för att du hörde av dig! Det var tråkigt att höra att du upplevde våra tjänster på detta sätt. Vi ursäktar oss för besväret och kommer att göra allt möjligt för att du ska få bättre service nästa gång. Mvh, Daniela Sverige Supporten

M.L.
2017-11-19

Beställde bromsbelägg här. Mycket bra priser. Snabb orderhantering. En och en halv timme efter beställning hade jag fått besked att ordern var packad och UPS söknummer skickades till mig. Två och ett halv dygn senare hade jag sakerna i min hand, levererade till dörren. :-) TACK

Bildelaronline24.se
2017-11-20

Hej Mikael, Jätte tack för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

J.
2016-06-18

Detta är ett företag som lyssnar på dig. Din beställning och din tillfredsställelse över ditt köp, är det absolut viktigaste för företaget. Sätter du för lite stjärnor när du valt trusted shop, så ringer dem dg från Berlin och undrar vad som gått fel och försöker hjälpa dig.

L.N.
2017-12-08

Jag beställer relativt ofta från er. Jag upplever att det tar längre tid än tidigare att få det jag beställt. Ex. min senaste order: Jag beställer på Måndag. På fredag får jag att min order är packad och klar att skicka. Hur kan det ta fyra dagar att packa ett litet paket???

Bildelaronline24.se
2017-12-11

Hej Lars, Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna att du ej mottagit ditt packet så snabbt som du tänkt. Vi har upplevt mer orderingång än planerat. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakat dig härigenom och ser fram emot att fylla i dina framtida beställningar i tid. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

J.
2016-06-06

ett nöje att beställa från denna webbutik, laget ska absolut allt för att få en nöjd kund av produkter och tjänster ingår är beundransvärt hur snabbt fann mitt paket förloras genom speditör och rabatter erbjöd var en jätte Det verkar som om de är ett team av riktiga proffs

H.N.
2016-11-11

Utomordentligt bra service. Jag beställde bromsbelägg men vald modell verkade vara slut på lager. De skickade istället bromsbelägg med från en annan tillverkade med betydligt högre kvalité (och högre pris). (Varan kom inom ett par dagar efter beställning) Är jättenöjd!

A.E.
2017-11-21

Ni bör allvarligt se över ert val av fraktbolag UPS har vid 2 tillfällen gjort att frakttiden blivt 10 dagar... De strular till det iom att de i Sverige efter ett tag lämnar över paketat till Posten. Som delar ut paketet utan att begära ID. senaste ordern kom idag 7821446

R.D.
2018-01-06

Hej igen. Funderar lite på min beställning 8600743 som anlänt Sverige den 5/1 och det sista som hände var kl: 6,46 på morgonen denna dag. Jag finns inte på adressen dagligen och då undrar jag vem som kör ut paketen eller vart man hämtar, är det posten eller annat bolag?

Bildelaronline24.se
2018-01-08

Hej Roger, Tack för din fråga! Din beställning kommer att levereras idag under dagen! Mvh, Daniela Sverige Supporten

K.F.
2017-01-27

Har beställt ett komplett avgassystem inklusive katalysator. Mycket prisvärt. Leveransen från att jag beställde tills kartongen stod vid dörren tog tre dagar. Min andra beställning gjordes idag fredag och beräknad leverans är måndag så leveranstiden är bra enl. mig.

G.E.
2018-05-03

Beställde kopplingslamell.... Snabb order, inga problem med produkten. Betalning helt ok... Härligt företag att handla på... Nu efter första beställningen så kommer jag att vara stamkund på reservdelar... Äntligen något som fungerar.... Mitt betyg 5 stjärnor....

O.K.
2019-10-14

Har klagat flera gånger så nu måste jag få ge er lite pluss också . Mycket bra att ni skickar andra fabrikat när det jag har best är slut har hänt mig två gånger nu och har fått delar som var betydligt dyrare än dom jag hade best till samma låga pris så ett stort TACK

Bildelaronline24.se
2019-10-16

Hej, Herr/Fru! Vi är glada att hjälpa till! Tack för omdömet! Med vänliga hälsningar, Arbetsgrupp Bildelaronline24.

D.Z.
2018-06-14

Jag beställde 5 liter Motul olja, ett oljefilter och hjullagersats...Jag betalade för allting 620 kr med frakt...i Mekonomen 4 liter oljepris 550 kr 10/40 castroll...Bättre att vänta på några dagar än att betala dubbelt så mycket och kanske mer än dubbelt...

T.J.
2017-08-16

Jag har försökt få klart besked från er när jag kan räkna med leveransen, men det är som att skjuta på löpande hjort. Det rör sig hela tiden. Kan ni försöka få klarhet. Det verkar nu som leveransen ligger stilla sedan 25 timmar i väntan på transport?????

Bildelaronline24.se
2017-08-16

Hej Tommy, Låt oss kolla ditt ärende och så återkommer vi med besked. Tack för förståelsen! Mvh, Bildelaronline24.se

A.
2017-10-24

Spelar ingen roll om det blir några hundralappar billigare när man får vänta i nästan 2 veckor.. trots att sakerna är skickade... Kanske funkar i städerna.. men inte på landet. Västerås verkar vara bra att bo i.. där kan delarna ligga i flera dygn.......

Bildelaronline24.se
2017-10-26

Hej A., Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna att du ej mottagit ditt paket så snabbt som du tänkt. Tyvärr beror leveranstiderna på vart man bor också. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakat dig härigenom och ser fram emot att fylla i dina framtida beställningar i tid. Mvh, Daniela Sverige Supporten

E.C.
2017-11-29

Hej! Gjort en beställning (8040292), men har inte fått någon orderbekräftelse. Har även skickat ett mail utan att få svar.. Förutsatt att delarna kommer och är som utlovade så är det kanon, förutom långsam bekräftelse/leverans den här gången tyvärr.

Bildelaronline24.se
2017-11-29

Hej Erik, Tack för att du hörde av dig! Din beställning har skickats med sändingningsnummer: 1Z3XR6666811023444 ; 1Z3XR6666825481003 Om du önskar att följa transporten, vänligen besök UPS hemsida. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta vår kundsupport! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

2023-02-07

Recensionerna som visas väljs ut

Betygsätt oss

Välj stjärnbetyg
5/5
  • Produktkostnad

    + -
  • Frakt

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Användarvänligt

    + -
  • Sökoptimering

    + -
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan
För att gå vidare, godkänn vår integritetspolicy.
Dina åsikter är viktiga för oss