Betyg och recensioner för Bildelaronline24.se prestanda

4.93 /5

( Recensioner - 431960 )

4.93 /5
(Recensioner - 431960)
  • 5
    (406192)
  • 4
    (21371)
  • 3
    (3787)
  • 2
    (411)
  • 1
    (199)
  • Produktkostnad + 368934

    45593 -
  • Frakt + 215561

    24002 -
  • Sortiment + 299291

    52804 -
  • Användarvänligt + 269671

    14215 -
  • Sökoptimering + 78139

    2438 -
Upprepad försäljningsdynamik hos Bildelaronline24.se mellan 2013 och 2017

Kundrecensioner

bäst

Hej hur betalar jag mina varor,jag har fått orderbekräftelse ,jag har matat in mitt bankort nr, men jag får mail om att jag måste betala först,jag jorde exakt som ni ville

Bildelaronline24.se
2018-02-19

Hej Remy, Tack för din fråga! Jag har vidarebefordrat ditt ärende till vår Kundsupport. De kommer att kontakta dig inom kort. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

hej jag vill veta vilkett drivaxel som passar min bil bilregnummer JGN888

Bildelaronline24.se
2018-02-19

Hej Samer, Tack för din fråga! Enligt vår Tekniska avdelning skulle följande artiklar passa din bil: 235055 GSP 13D0179 RIDEX 169 370 56 72 Tveka inte kontakta oss om du har mer frågor! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

detta funkar ej gjort 2 försök nu med bank inbetalning

Bildelaronline24.se
2018-02-19

Hej Ulf, Tack för din synpunkt! Vänligen skicka oss en betalningsbekräftelse så att vi bearbetar din beställning snarast möjligt. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Hej, jag beställde en renoveringssats till frambromsen till min Jeep och fick den för några dagar sen men gummibälgen som var med till bromskolven var för stor så den går ej att montera. Jag beställde samma sak för några veckor sen till andra sidan och då var det inga problem. Snälla kan ni omgående skicka rätt gummibälg till mig. mvh Roland Enström björkelundsvägen 17 96132 Boden

Bildelaronline24.se
2018-02-19

Hej Roland, Tack för din fråga! Jag har vidarebefordrat ditt ärende till vår Kundsupport. De kommer att kontakta dig inom kort. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Bra kvalitet snabb leverans bra priser. Allting var rätt och alla delar passade min Kia Ceed 2010 Jag är super nöjd.

bra kvalitet snabb leverans rimliga priser kan inte bli bättre jag är mycket nöjd med min bestälningar ja gjort rekommenderas varmt Audi a6 fsi 2.0

Får fel delar och annat märke än beställt.

Bildelaronline24.se
2018-02-07

Hej Martin, Tack för era gjorda beställningar. Vi vill härmed informera er att Stark är inget lågpris märke. Det är likasinnat med er ursprungsvara. Stark har till och med på vissa delar 3 års garanti. Vi byter ut pågrund utav er urspungsvara ej var tillgänglig vid er beställning, ex Mapco och A.B.S. Vi vill hålla våra leveranstider, så därav sker detta. Vi ger er också möjlighet att returnera om ni ej är med på detta. Ni kan även kontakta oss och vi kan spärra Stark, då kontaktar ni supporten omgående! Med vänlig hälsning, Sverige Support

Knappade in mitt reg.nr för att se vilka vindrutetorkare som skulle passa min bil. Valde ur listan, och när torkarna kom hem så passade de inte.

Bildelaronline24.se
2018-02-07

Hej Ludwig, Vi beklagar att ditt regnummer ej överstämde med rätt bildel. Men det är därför vi har en chatt och ett telefonummer, samt att vi har tjänsten Säker beställning. Du kan alltid kontakta oss innan du beställer så kommer vi att kolla med vår Tekniska avdelning om bildelen passar eller ej. Med tanke på att detta är en online beställning så har vi ett par regler att rätta oss efter. Läs utförligt om detta på vår hemsida. En av dessa regler innefattas att man står för returkostnaden själv om man inte har Säker beställning. Vi ursäktar oss för besväret och kommer att göra allt för att du ska få bättre service nästa gång. Med vänlig hälsning, Sverige Supporten

VARNING! Avråder från köp då du som kund måste betala mycket dyr returfrakt till Tyskland om varan inte passar. Jag uppgav mitt reg.nr. och trodde då att reservdelarna skulle passa, vilket de inte gjorde trots att de hade tillgång till bilens vin-nr. Trots attjag kan visa att de har skickat fel reservdel får jag som kund ta kostnaden. Det blev en dyrköpt erfarenhet.

Bildelaronline24.se
2018-02-07

Hej Urban, Tack för din kritik! Vi beklagar att ditt regnummer ej överstämde med rätt bildel. Men det är därför vi har en chatt och ett telefonummer, samt att vi har tjänsten Säker beställning. Du kan alltid kontakta oss innan du beställer så kommer vi att kolla med vår Tekniska avdelning om bildelen passar eller ej. Med tanke på att detta är en online beställning så har vi ett par regler att rätta oss efter. Läs utförligt om detta på vår hemsida. En av dessa regler innefattas att man står för returkostnaden själv om man inte har Säker beställning. Vi ursäktar oss för besväret och kommer att göra allt för att du ska få bättre service nästa gång. Med vänlig hälsning, Bildelaronline24.se

riktigt dåligt att att de har UPS som leverantör! borde ändra så att man kan välja om man vill ha hemleverans eller hämta hos närmaste ombud, så kan man själv välja när man vill hämta paketet under dagen. tog nästan 2 veckor för packetet att komma. annars verkar produkterna vara bra men har inte sättit på de än, och 50% billigar än det är att köpa ifrån skrvat/biltema osv

Bildelaronline24.se
2018-02-07

Hej Seppo, Tack för din synpunkt! Vi är ledsna att du ej mottagit ditt paket så snabbt som du tänkt. Vi beklagar att UPS har haft så många problem. Ni kan gärna skriva ett klagomåls brev direkt till UPS . Du kan också be om att din beställning skickas med en annan leverantör. Kontakta gärna kundsupporten för att få hjälp med detta. Med vänlig hälsning, Sverige Supporten

mycket bra.snabba leveranser

Jag är alltid nöjd med allt, kanske lite lång leveranstid! men alltid bra priser och bra delar

Snabbare leveranser eller meddelande när varorna kommer

bra kvalitet snabb leverans rimliga priser kan inte bli bättre jag är mycket nöjd rekommenderas varmt+++++

Stort sortiment. Bra priser. Bra med leverans till dörren med UPS. Oftast ca 1 veckas leveranstid. Men har vid några tillfällen fått delar som inte passar min bil...

Urusel kundsupport, svarar knappt på mail, försök hitta deras telefonnummer på sidan, nästintill omöjligt (Tack Google) snart 14dagar har gått, fastnat i Tyskland och ingen vill svara varför.... Första och sista gången jag beställer!

Bildelaronline24.se
2018-01-16

Hej Johan, Här får du telefonnummer till oss: +49 30 346 461 814. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp. Mvh, Daniela Sverige Supporten

urusel frakt 9 dagar

Bildelaronline24.se
2018-01-10

Hej Stefan, Tack för din synpunkt! Vi är ledsna att du ej mottagit ditt packet så snabbt som du tänkt. Anledningen till detta var att en av varorna du hade beställt inväntades komma in till vårt lager. Vi ber om ursäkt för dröjsmålet och ser fram emot att fylla i dina framtida beställningar i tid. Mvh, Daniela Sverige Supporten

Har under alla år alltid beställt mina delar från Tyskland/England men då det har skett från olika säljare så har frakten tagit kål på en del av summan man annars sparade. Nu har jag gjort två ordar härifrån och är verkligen helnöjd. Användarvänligare sida hittar man inte. Kanonpriser och otroligt bra info på samtliga delar, samt grymt bra utbud - allting på samma ställe dessutom. Smidigare än så här blir det inte.

Bildelaronline24.se
2018-01-08

Hej Henri, Tack för ditt fina omdöme! Mvh, Daniela Sverige Supporten

otrolig service. de ringde på lördagen och sa att jag kan byta varan utan extra kostnad

Recensionerna som visas väljs ut

Betygsätt oss

Välj stjärnbetyg
5/5
  • Produktkostnad

    + -
  • Frakt

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Användarvänligt

    + -
  • Sökoptimering

    + -
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan
För att gå vidare, godkänn vår integritetspolicy.
Dina åsikter är viktiga för oss
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom