Betyg och recensioner för Bildelaronline24.se prestanda

4.93 /5

( Recensioner - 431960 )

4.93 /5
(Recensioner - 431960)
  • 5
    (406192)
  • 4
    (21371)
  • 3
    (3787)
  • 2
    (411)
  • 1
    (199)
  • Produktkostnad + 368934

    45593 -
  • Frakt + 215561

    24002 -
  • Sortiment + 299291

    52804 -
  • Användarvänligt + 269671

    14215 -
  • Sökoptimering + 78139

    2438 -
Upprepad försäljningsdynamik hos Bildelaronline24.se mellan 2013 och 2017

Kundrecensioner

Hej igen. Funderar lite på min beställning 8600743 som anlänt Sverige den 5/1 och det sista som hände var kl: 6,46 på morgonen denna dag. Jag finns inte på adressen dagligen och då undrar jag vem som kör ut paketen eller vart man hämtar, är det posten eller annat bolag?

Bildelaronline24.se
2018-01-08

Hej Roger, Tack för din fråga! Din beställning kommer att levereras idag under dagen! Mvh, Daniela Sverige Supporten

Idioterna har ej skickat ut paket trots korrekt adress!

Bildelaronline24.se
2018-01-08

Hej Ken, Vi beklagar att du ej mottagit ditt paket så snabbt som du tänkt. Ditt paket sändes ut inom 24 timmar. Enligt budfirman stämde adressen inte så de kunde tyvärr inte leverera. Vi har nu skickat till dem alla information som behövs så vi hoppas att ditt paket kommer att bli levererat snarast möjligt. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakat dig härigenom och ser fram emot att fylla i dina framtida beställningar i tid. Mvh, Daniela Sverige Supporten

hej jag har beställt en kylare till min ford ka, men har inte fått något bekräftelse mailmitt order nummer är 8563387

Bildelaronline24.se
2018-01-05

Hej Jörgen, Tack för att du hörde av dig! Din beställning skickades och spårnumret är 102859726885. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Hej vill ha ert svenska mobilnr. så att jag kan prata live om delar

Bildelaronline24.se
2018-01-02

Hej Lars, Tack för din fråga! Du kan nå oss på +46 108 88 72 92 . Mvh, Bildelaronline24.se

Har beställt och mitt ordernummer är 8600743 och jag undrar om man får ett kollinr så man kan följa paketet och ser man på sidan hur långt min order har kommit. Om den har börja packats mm? Men beställningen var smidig så här långt i alla fall :-)

Bildelaronline24.se
2017-12-29

Hej Roger, Tack för din fråga! Vi kommer att skicka spårnumret till din e-postadress så fort paketet skickas ut. Mvh, Daniela Sverige Supporten

bara bra

hey kan jag få et pakke track nummer och evt status .. tack ordre nummer er . 4963738

Bildelaronline24.se
2017-12-21

Hej, Tack för din fråga! Här får du Tracking Number : 1Z3XR6666830292887 Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Oftast snabb leverans och billiga reservdelar men man måste försäkra sig om att det är rätt del man beställer. Och mer än en gång har jag fått dyrare delar än de jag beställt (utan att betala mer), mycket nöjd! Tack!

Snabba leveranser, undantag någon enstaka händelser men som oftast haft en förklaring. Supporten själva har oftast fixat problemet utan att man direkt behöver ha någon fight med dom. Samt att priset får man ju inte klaga på direkt. ;)

Bildelaronline24.se
2017-12-21

Hej, Tack, Stefan, för din fina recension! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Bra pris och mycket snabb leverans,

har min åder kommit fram

Bildelaronline24.se
2017-12-19

Hej, Tack för din fråga! Din beställning har placerats. Din betalningsmetod - banköverföring. För att kunna bearbeta din beställning snarast möjligt skicka en betalningsbekräftelse till oss. Kolla gärna så att alla uppgifter på ditt konto stämmer. Just nu innehåller ditt telefonnummer för många siffror och addressen verkar inte stämma heller. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Jag har inte fått pengarna än!!! 15 nov. 20:21 EET Dear customer, Thank you for your answer. We appreciate your decision. Your order 7846380 was canceled. In the course of 1-2 business days your amount of 2602.36 sek will be refunded. If anything else we can do for you, feel free to contact us. Have a nice evening! Best wishes, manager Mariam Partex Global GmbH Marzahner Str. 21 13053 Berlin Tyskland

Bildelaronline24.se
2017-12-12

Hej Ali, Tack för din fråga! Vi har återbetalat dig den 05.12.2017. Vänligen kolla med din bank. Mvh, Daniela Sverige Supporten

Jag beställer relativt ofta från er. Jag upplever att det tar längre tid än tidigare att få det jag beställt. Ex. min senaste order: Jag beställer på Måndag. På fredag får jag att min order är packad och klar att skicka. Hur kan det ta fyra dagar att packa ett litet paket???

Bildelaronline24.se
2017-12-11

Hej Lars, Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna att du ej mottagit ditt packet så snabbt som du tänkt. Vi har upplevt mer orderingång än planerat. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakat dig härigenom och ser fram emot att fylla i dina framtida beställningar i tid. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

I have purchased 4 tires, (8109310) two weeks ago and I want to know where they are. Can you send me delivery number and which company supplies the product so I can track them. My customer number is 4774696   Helmut Silva Saldes

Bildelaronline24.se
2017-12-08

Hello Silva, Thank you for your question! Here are the tracking numbers : 01305093586243; 01305093586244; 01305093586245; 01305093586246. The delivery company is DPD. Best regards, Bildelaronline24.se

- Don't trust that the sparepart will fit on your typed registration number of the car, because if it doesnt fit IT IS YOUR OWN PROBLEM!! - Man kan inte lita på att reservdelarna kommer passa ens bil, även om man sökt med reg nr och chassinummer. Om det inte PASSAR ÄR DET DITT EGNA FEL/PROBLEM. Vägrar att acceptera återlämning eller bytt. Då ska man ha köpt en EXTRA försäkring. Bluff företag!!

Bildelaronline24.se
2017-12-07

Hej, Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna att din reservdel passade inte din bil. I de flesta fall går det jätte bra att få rätt bildel med bara Reg Nr men det finns tyvärr enskilda undantag. För att en sån situation inte skall inträffa rekommenderar vi alltid att kunderna kontaktar vår Tekniska support. De söker rätt bildel på chassinumret vilket är säkrast. Med tanke på att detta är en online beställning så har vi ett par regler att rätta oss efter. Detta är att läsas utförligt på vår hemsida. En av dessa regler innefattas att man står för returkostnaden själv om man inte har Safe Order aktiverad. Vi ursäktar oss för besväret och kommer att göra allt möjligt för att du ska få bättre service nästa gång. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Allt bara bra!

Hej Första gången jag använt mig av era tjänster, precis avsutat en beställning och jag är lite euroforisk av hur fucking smidigt det var. Allt från att hitta rätt del, registrera mig som ny användare, beställa o betala tog mig typ 3 minuter... Imponerande. När fläkten till min Opel Corsa slutade leverera varmluft till vindrutan och efter jag besökt den lokala Opelhandlaren, såg jag hur mina reserverade julklappspengar försvunnit. Men med era priser kanske det blir mer under granen än en fläktmotor, tack o God Jul / Kimmo

Bildelaronline24.se
2017-12-04

Hej, Stort tack för ditt fina omdöme! Roligt att höra att du är nöjd :) Vi önskar dig och din familj en riktigt god jul och ett gott nytt år! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

väldigt nöjd med alla delar jag beställer varje dag förutom leveranstiden det är minus från min sida

Bildelaronline24.se
2017-12-04

Hej Patrik, Jätte tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att våra produkter fyller dina förväntningar. Vi önskar dig en God Jul & Gott Nytt År! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Säkert fler än jag som skulle vilja ha tillgång till orderstatus när man loggar in på hemsidan. Med länk till transportören/ spårning

Bildelaronline24.se
2017-12-04

Hej Matti, Tack för din recension! Jag förmedlar din önskemål till den berörda avdelningen. Vi önskar dig en God Jul & Gott Nytt År! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Gjorde en beställning 26/11 2017 och har inte fått någon bekräftelse mer än att jag har betalat beställningen. Det var visserligen Black friday weekend med säkerligen många order men något svar hade jag förväntat mig då alla saker fanns på lager.

Bildelaronline24.se
2017-12-04

Hej Andreas, Er beställning har skickats med sändingningsnummer : 1Z3XR6666837595912 Om ni önskar att följa transporten , vänligen besök UPS hemsida: https://www.ups.com/us/en/Home.page Om ni har ytterligare frågor, vänligen kontakta vår kundsupport! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Recensionerna som visas väljs ut

Betygsätt oss

Välj stjärnbetyg
5/5
  • Produktkostnad

    + -
  • Frakt

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Användarvänligt

    + -
  • Sökoptimering

    + -
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan
För att gå vidare, godkänn vår integritetspolicy.
Dina åsikter är viktiga för oss
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom