catalog_tyre_img_alt
Vänligen väntadotted
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom

Betyg och recensioner för Bildelaronline24.se prestanda

4.93 /5

( Recensioner - 432717 )

4.93 /5
(Recensioner - 432717)
  • 5
    (406206)
  • 4
    (21373)
  • 3
    (3788)
  • 2
    (411)
  • 1
    (199)
  • Produktkostnad + 368948

    45593 -
  • Frakt + 215571

    24006 -
  • Sortiment + 299305

    52804 -
  • Användarvänligt + 269683

    14217 -
  • Sökoptimering + 78152

    2439 -
Upprepad försäljningsdynamik hos Bildelaronline24.se mellan 2013 och 2017

Kundrecensioner

R.S.
2019-07-09

Jag fick hem en stötdämpare som var trasig men på bara en halv dag så hade den enastående Artur Ross på kundservice hjälpt mig och löst mitt problem på absolut bästa sätt. Så nöjd att jag aldrig kommer köpa bildelar nån annanstans i fortsättningen.

Bildelaronline24.se
2019-07-09

Tack för ditt angenäma omdöme!

R.D.
2017-12-29

Har beställt och mitt ordernummer är 8600743 och jag undrar om man får ett kollinr så man kan följa paketet och ser man på sidan hur långt min order har kommit. Om den har börja packats mm? Men beställningen var smidig så här långt i alla fall :-)

Bildelaronline24.se
2017-12-29

Hej Roger, Tack för din fråga! Vi kommer att skicka spårnumret till din e-postadress så fort paketet skickas ut. Mvh, Daniela Sverige Supporten

H.A.
2017-11-30

Gjorde en beställning 26/11 2017 och har inte fått någon bekräftelse mer än att jag har betalat beställningen. Det var visserligen Black friday weekend med säkerligen många order men något svar hade jag förväntat mig då alla saker fanns på lager.

Bildelaronline24.se
2017-12-04

Hej Andreas, Er beställning har skickats med sändingningsnummer : 1Z3XR6666837595912 Om ni önskar att följa transporten , vänligen besök UPS hemsida: https://www.ups.com/us/en/Home.page Om ni har ytterligare frågor, vänligen kontakta vår kundsupport! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

B.
2018-07-21

Halva priset eller ännu lägre för de flesta produkter jämfört med Mekonomen, BDS, Meca etc. Aktiv kundtjänst som svarar på frågor. Lägg till 59:- och du kan skicka tillbaka delar fraktfritt om de inte skulle passa. Kanon, klockrent, superbra.

J.
2016-06-07

Så trevlig personal de har, jag hade massviss av frågor de svara på allt. Sedan skicka det allt på en gång fick det nu idag så skall kontakta min verkstad för att reparera ihop gamla bettan igen och då blir av att köra igen. Sonja i Arvika

J.C.
2018-02-28

Fick fel torkarblad trots rätt angivet reg nummer - ingen tillmötesgående support, menar på att man ska anlita deras agent för att få rätt. Varför finns då sökfunktionen med reg nummer??? Den ska man väl kunna lita på??? Nej, aldrig mer!!!

Bildelaronline24.se
2018-02-28

Hej Carina, Tack för din synpunkt! Beställning via regnummer, ger ingen 100 % träffsäkerhet. Står också utförligt om detta i AGB , därav har vi säker beställning. Om du vill vara säker på att du får rätt varor i framtiden, ta kontakt med oss personligen. Vi finner delarna åt din bil, givetviss underlättar det om du har OE nummer tillgängligt, men finns det ej brukar vår kompetenta personal hitta detta åt er. Med vänlig hälsning, Bildelaronline24.se

A.A.H.
2020-06-30

Beställde tre turboslangar. De skickades inte förrän en vecka efter beställningen, men när jag väl fick dem så var en av dem av ett bättre märke än det jag beställt. De passade perfekt, utan problem. Bra pris, bra leverans, bra produkter!

Bildelaronline24.se
2020-06-30

Bästa kunden, Tack för din kommentar. Vi ber om ursäkt för sådana fördröjningar. I alla fall är det utmärkt att du är nöjd i slut. Med vänliga hälsningar, Bildelaronline24.

S.J.
2017-12-21

Snabba leveranser, undantag någon enstaka händelser men som oftast haft en förklaring. Supporten själva har oftast fixat problemet utan att man direkt behöver ha någon fight med dom. Samt att priset får man ju inte klaga på direkt. ;)

Bildelaronline24.se
2017-12-21

Hej, Tack, Stefan, för din fina recension! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

C.S.
2017-10-22

Extremely good customer support. The fact that there where no hassle returns even if i might be partially at fault was amazing. In combination with outstanding (low) prices makes your offer the best on the market in my opinion. Thanks!

T.
2017-06-25

Jag är supernöjd med denna sidan , snabb leverans fantastiskt bra priser på det mesta. Man kan välja mellan många olika prisklasser på många produkter. Jag rekommenderar alltid denna sida till alla mina vänner. Inget att klaga på här.

J.
2018-01-16

Urusel kundsupport, svarar knappt på mail, försök hitta deras telefonnummer på sidan, nästintill omöjligt (Tack Google) snart 14dagar har gått, fastnat i Tyskland och ingen vill svara varför.... Första och sista gången jag beställer!

Bildelaronline24.se
2018-01-16

Hej J., Här får du telefonnummer till oss: +49 30 346 461 814. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp. Mvh, Daniela Sverige Supporten

S.S.H.
2017-12-07

I have purchased 4 tires, (8109310) two weeks ago and I want to know where they are. Can you send me delivery number and which company supplies the product so I can track them. My customer number is 4774696   Helmut Silva Saldes

Bildelaronline24.se
2017-12-08

Hello Silva, Thank you for your question! Here are the tracking numbers : 01305093586243; 01305093586244; 01305093586245; 01305093586246. The delivery company is DPD. Best regards, Bildelaronline24.se

P.
2017-09-19

Vad har ni för leverantörer,UPS dom hittar inte adressen dom hör inte av sig innan dom kommer,jag kan inte sitta inne i 24 timmar om dygnet och vänta på dom.Jag kommer inte att få mina strålkastare dom går i retur riktiga nollor

Bildelaronline24.se
2017-09-20

Hej P., Tack för att du hörde av dig! Vi ber om ursäkt för besväret. Vi har nu kollat och de på UPS planerar leverera beställningen under dagen. Tveka inte kontakta oss om du har mer frågor. Mvh, Bildelaronline24.se

H.S.
2017-09-27

skickade efter bakre vindrutetorkare till min toyota. Fick fel blad trots regnr (hur svårt kan de va), kostar mer att returnera än vad bladet kostar så förlorade 159:- gick till mekonomen och fick rätt blad för 100:-

Bildelaronline24.se
2017-09-27

Hej Stefan, Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna för att något gick fel med din beställning.I de flesta fall går det jätte bra att få rätt bildel med bara Reg Nr men det finns tyvärr enskilda undantag. För att en sån situation inte skall inträffa rekommenderar vi alltid att kunderna kontaktar vår Tekniska support. De är alltid redo för att hjälpa och söka de bildelar som passar just din bil då det kan skiljas på olika nivåer även om det gäller samma bilmodell. Med vänlig hälsning, Bildelaronline24.se

M.
2017-12-21

Oftast snabb leverans och billiga reservdelar men man måste försäkra sig om att det är rätt del man beställer. Och mer än en gång har jag fått dyrare delar än de jag beställt (utan att betala mer), mycket nöjd! Tack!

N.
2017-03-01

Fick mina delar idag och allt verkar bra,beställde bla en grill till passat som enligt bild skulle ha emblem monterat men inte hade det... fick beställa det. annars väldigt nöjd med frakttid och kvalitet på delarna.

J.J.
2017-04-13

Fungerar hyggligt, bra priser,lite krångel med frakten men,otroliga priser,långt under de Svenska, de delar som jag har köpt under åren har passat ganska bra så jag kan inte klaga,och framför allt priserna.MVH:JJ.

L.A.
2017-04-18

Varför köpa över disk i Sverige? Svindyrt och du får släpa hem grejorna själv. Är man lite noggrann vid beställning så är Bildrlaronline oslagbar och det kommer levererat till dörren. Tack för en suverän tjänst.

E.L.
2017-09-01

Jag har vid ett par tillfällen fått produkter av annat märke än jag beställt. Normalt har det inte varit något problem, men vid senaste leveransen byttes mina belagda bromsskivor mot vanliga. Detta är inte ok.

Bildelaronline24.se
2017-09-01

Hej Eskil, Vi ber om ursäkt för att du inte fick de bromsskivor du hade beställt. Vänligen kontakta vår Kundsupport så ska vi lösa ditt ärende. Mvh, Bildelaronline24.se

D.E.
2019-11-14

Bra kvalitet på varorna, bra priser och snabba leveranser, jag är jätte nöjd med drivaxeln jag köpte från er och kommer att fortsätta handla från er, och jag ska rekommendera min vänner att också handla från er

Bildelaronline24.se
2019-11-14

Tack så jättemycket för ditt omdöme!

2023-02-07

Recensionerna som visas väljs ut

Betygsätt oss

Välj stjärnbetyg
5/5
  • Produktkostnad

    + -
  • Frakt

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Användarvänligt

    + -
  • Sökoptimering

    + -
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan
För att gå vidare, godkänn vår integritetspolicy.
Dina åsikter är viktiga för oss