Betyg och recensioner för Bildelaronline24.se prestanda

4.93 /5

( Recensioner - 431960 )

4.93 /5
(Recensioner - 431960)
  • 5
    (406192)
  • 4
    (21371)
  • 3
    (3787)
  • 2
    (411)
  • 1
    (199)
  • Produktkostnad + 368934

    45593 -
  • Frakt + 215561

    24002 -
  • Sortiment + 299291

    52804 -
  • Användarvänligt + 269671

    14215 -
  • Sökoptimering + 78139

    2438 -
Upprepad försäljningsdynamik hos Bildelaronline24.se mellan 2013 och 2017

Kundrecensioner

Jaha. fick grejorna idag. Självklart fel i en av lådorna med framfjädrar. Trots samma nummer på kartongen så var det olika fjädrar inuti. Känns som ett tidigare byte/ återköp eller liknande inte kontrollerats tillräckligt. Jag blir tvungen att köpa en fjäder på stan istället. Är ju denna helg som jag har på mej. -skit också. Intressant att se om returen och pengarna tillbaka av den felaktiga fjädern går lätt....

Bildelaronline24.se
2017-12-04

Hej Anders, Tack för att du rapporterade detta! Vi är uppriktigt ledsna, att du mottagit fel vara. Vi har nu återbetalat dig och vi ber om ursäkt för besväret. Vi önskar dig en God Jul! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Hej! Gjort en beställning (8040292), men har inte fått någon orderbekräftelse. Har även skickat ett mail utan att få svar.. Förutsatt att delarna kommer och är som utlovade så är det kanon, förutom långsam bekräftelse/leverans den här gången tyvärr.

Bildelaronline24.se
2017-11-29

Hej Erik, Tack för att du hörde av dig! Din beställning har skickats med sändingningsnummer: 1Z3XR6666811023444 ; 1Z3XR6666825481003 Om du önskar att följa transporten, vänligen besök UPS hemsida. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta vår kundsupport! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Har beställt 4 ggr nu, alla delar har varit rätt Leveranstid inom en vecka. Mycket bra!

Frakten tycker jag att man skulle kunna välja själv vilket bolag man vill ha det skickat det med eftersom att UPS krånglar och inte håller sin del av leverans tid

Bildelaronline24.se
2017-11-28

Hej, Tack för din fråga! Vänligen kontakta vår Kundsupport för att få hjälp med detta. De hjälper dig gärna att välja transportören. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Har handlat hos er flera gånger och har blivit rätt alltid utom en gång och då var det snabbt fixat när det blev fel. Så super bra kundservice.

delarna passade ej

Bildelaronline24.se
2017-11-28

Hej Damian, Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna att din reservdel passade inte din bil. Vi har skickat en retursedel till dig, vänligen använd den för att skicka varorna tillbaka. Mvh, Daniela Sverige Supporten

Struligt med appen i telefonen. Bättre att ta bort appen och handla direkt på nätet. Långa hanteringstider (5-6 dagar innan paketet är hemma). Ibland finns samma artikel (med samma artikelnummer) men till olika priser. Vore intressant att veta varför. Ibland visas artikel till annan bil - om man bläddrar längre ner i listan. Borde vara en varningsmärkning (t.ex. röd ram liknande grön ram med rekomendationer). Men stort tack för att ni finns med bra priser. Bli nu inte "för stora" utan behåll den fina servicen och tydligheten. finns ingen chans att ha en äldre bil i Sverige med de höga priser som Mekonomen & comp. har. Tack!

Bildelaronline24.se
2017-11-28

Hej Claes, Tack för er kritik! Jag vidarebefordrar era kommentarer och önskemål till vår ledning. Vi uppskattar att ni är kund hos oss! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Ni bör allvarligt se över ert val av fraktbolag UPS har vid 2 tillfällen gjort att frakttiden blivt 10 dagar... De strular till det iom att de i Sverige efter ett tag lämnar över paketat till Posten. Som delar ut paketet utan att begära ID. senaste ordern kom idag 7821446

Hej Försökte lägga order som företagsköp, med faktura. Men stoppades med felmeddelande och meddelande att handla med moms o kortbetalning Är det en bluff för att hindra 20% rabatten

Bildelaronline24.se
2017-11-28

Hej Lars, Tack för att ni kontaktade oss! För att kunna betala som företagare bör ni lägga till en ny adress vid betalning där ni anger att det gäller ert företag. Kontakta oss gärna om ni har några funderingar. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

var är min order 7925427 ?

Bildelaronline24.se
2017-11-21

Hej Lars, Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna att du inte har fått ditt paket än. Anledningen till detta är att en av varorna du har beställt inväntades komma in till vårt lager. Beställningen ställdes klar för leverans så snart din vara ankommit lagret. Så snart beställningen sändes har vi skickat en bekräftelse mail till dig med ett spårnummer kallat även Tracking Number. Vi ber om ursäkt för dröjesmålet och ser fram emot att fylla i dina framtida beställningar i tid. Mvh, Daniela Sverige Supporten

Beställde bromsbelägg här. Mycket bra priser. Snabb orderhantering. En och en halv timme efter beställning hade jag fått besked att ordern var packad och UPS söknummer skickades till mig. Två och ett halv dygn senare hade jag sakerna i min hand, levererade till dörren. :-) TACK

Bildelaronline24.se
2017-11-20

Hej Mikael, Jätte tack för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Alldeles för lång leveranstid....två veckor har jag fått vänta på några Glödstift o packningar

Bildelaronline24.se
2017-11-20

Hej, Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna att ni ej mottagit ert packet så snabbt som ni tänkt. Vi har upplevt mer orderingång än planerat. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakat er härigenom och ser fram emot att fylla i dina framtida beställningar i tid. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

hej ! jag har beställt några delar från er med det finns lite problem när jag loggar in från mobilen så an jag se mina beställningar men det går inte att se dem från dator och har inte fått köp bekräftelse på mejlet min orden nummer är (7901252) behöver delarna så snabbt det gå.

Bildelaronline24.se
2017-11-16

Hej, Tack för din fråga! Din beställning bearbetas nu. Så snart beställningen sänds får du en bekräftelse mail från oss med ett spårnummer kallat även Tracking Number. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Vill ha bättre produktbeskrivningar . Även fler bilder och mått. Köpte en bränslepump men jag undrar hur kvalitén är, den surrar som en gammal utsliten elmotor.

Don't trust that the sparepart will fit on your typed registration number of the car, because if it doesnt fit IT IS YOUR OWN PROBLEM!!

Bildelaronline24.se
2017-11-16

Hej, Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna att din reservdel passade inte din bil. I de flesta fall går det jätte bra att få rätt bildel med bara Reg Nr men det finns tyvärr enskilda undantag. För att en sån situation inte skall inträffa rekommenderar vi alltid att kunderna kontaktar vår Tekniska support. De söker rätt reservdel på chassinumret vilket är säkrast. Med tanke på att detta är en online beställning så har vi ett par regler att rätta oss efter. Detta är att läsas utförligt på vår hemsida. En av dessa regler innefattas att man står för returkostnaden själv om man inte har Safe Order aktiverad. Vi ursäktar oss för besväret och kommer att göra allt möjligt för att du ska få bättre service nästa gång. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

Beställde Gasfjädrar till baklucka BMW 318, fungerar dåligt..får lyfta med kraft och luckan åker ner med duns.. krångligt reklamationskrav ! vill ha bevis att man klarar byta ut själv

Bildelaronline24.se
2017-11-16

Hej Kenth, Tack för din synpunkt! Det var tråkigt att höra att du upplevde vår kundtjänst på detta sättet. Om ni fastställt att ert ärende kan anses som är ett garantifall, vänligen fyll i ert garantianspråk( som vi skickat till dig) komplett ifyllt. Mvh, Daniela Sverige Supporten

Delar höll en månad

Bildelaronline24.se
2017-11-16

Hej, Tack för din synpunkt! Vi har nu skickat en garanti blankett till dig. Vänligen fyll i ert garantianspråk komplett ifyllt och skicka den till oss. Mvh, Daniela Sverige Supporten

Jag kommer aldrig mer beställa bildelar hos er. Nästan allt var fel och nu när jag vill returnera delar dom vill att jag ska stå för retur kostnader.Ni vill ta betalt för egen fel .

Bildelaronline24.se
2017-11-16

Hej, Tack för din synpunkt! Vi är uppriktigt ledsna, att du mottagit fel vara. Vi kollar ditt ärende och kommer att kontakta dig under dagen. Mvh, Daniela Sverige Supporten

Bra priser, jobbig kundservice med massa olika personer som skickar samma mail om och om igen. Usla garantier pga löjliga krav om vem som monterat delarna. Borde gå över till DHL istället för det långsamma UPS som fraktpartner. Fortsätter handla här iaf trots en del tröghet, detta då priserna oftast ligger på 1/3 av vad man får ge i Sverige.

UPS nu a livrat coletul la destinatie am fost nevoit sa merg eu 60 de km pana la sediul lor.

Bildelaronline24.se
2017-11-13

Draga client, Va multumim pentru recenzie! Ne pare rau ca pachetul dvs nu a fost livrat la destinatie. Conform contractului, compania UPS este obligata sa livreze pachetul la adresa de livrare. In cazul in care clientul nu este acasa ei depoziteaza pachetul la cel mai apropiat punct UPS pentru a fi ridicat, iar clientul primeste o instiintare prin posta. In cazul in care sinteti sigur ca nu a fost intreprinsa nici o incercare de a livra comanda va rugam sa lasati o plingere pe pagina oficiala UPS. Cu drag, Daniela Suport Clienti SE

Recensionerna som visas väljs ut

Betygsätt oss

Välj stjärnbetyg
5/5
  • Produktkostnad

    + -
  • Frakt

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Användarvänligt

    + -
  • Sökoptimering

    + -
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan
För att gå vidare, godkänn vår integritetspolicy.
Dina åsikter är viktiga för oss
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom