catalog_tyre_img_alt
Vänligen väntadotted
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom

Betyg och recensioner för Bildelaronline24.se prestanda

4.93 /5

( Recensioner - 432717 )

4.93 /5
(Recensioner - 432717)
  • 5
    (406206)
  • 4
    (21373)
  • 3
    (3788)
  • 2
    (411)
  • 1
    (199)
  • Produktkostnad + 368948

    45593 -
  • Frakt + 215571

    24006 -
  • Sortiment + 299305

    52804 -
  • Användarvänligt + 269683

    14217 -
  • Sökoptimering + 78152

    2439 -
Upprepad försäljningsdynamik hos Bildelaronline24.se mellan 2013 och 2017

Kundrecensioner

Y.D.
2017-09-26

Hej Jag undrar när ni ska skicka min beställning då jag väntar så att jag kan bytta mitt broms system? Har betalat fick bekräftelse på betalningen den Ordernummer 6835629- 2017-09-12 09:42:17 MVH

Bildelaronline24.se
2017-09-26

Hej, Tack för att du hörde av dig! Din beställning har expedierats. Här får du spårningsnumer 1Z3XR6666816235386. Vänligen använd det för att kontrollera med leverantören när din beställning kommer att levereras. Med vänlig hälsning, Bildelaronline24.se

M.J.
2017-10-06

Beställde och betalade 7163474 (beställningsnummer) för tre dagar sedan men har inte fått bekräftat att ni skickat det? Bara haft problem här och nu är nog sista gången jag handlar här om det fortsätter.

Bildelaronline24.se
2017-10-06

Hej Jonathan, Tack för att du hörde av dig! Vi är ledsna att du ej mottagit ditt packet så snabbt som du tänkt. Din beställning har skickats ut och vi har mailat spårningsnumret till dig. Vänligen kolla din Inbox. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakat dig härigenom och ser fram emot att fylla i dina framtida beställningar i tid. Med vänlig hälsning, Bildelaronline24.se

J.V.
2018-08-03

Har beställt delar online, det var smidigt att beställa och betala, det var alldeles lätt att följa upp beställningen och leveransen var snabb. Kan varmt rekommendera Bildelar24 för alla. Ett stort tack!

O.S.
2019-04-03

Bra pris på det jag köpte. Betalning mottagen/bekräftad måndag morgon, leverans till dörren på onsdag förmiddag = Toppklass! Kommer troligtvis köpa större delen av de reservdelar jag behöver härifrån.

Bildelaronline24.se
2019-04-04

Hej, Tack för ditt angenäma omdömet som är så vilktigt för oss! Vi är glada att arbeta för våra kunder! Med vänliga hälsningar, Arbetsgrupp Bildelaronline24.

P.
2017-09-01

Jag har handlat under många år från er. Upplever att det har blivit mycket sämre med leveranstiden. Beställde varor för en vecka sedan och dom har inte ens blivit packade och klara för leverans än.

Bildelaronline24.se
2017-09-01

Hej P., Tack för att du hörde av dig! Vi gör vårt bästa för att skicka ut ditt paket så fort det bara går och ber om ursäkt för dröjesmålet. Mvh, Bildelaronline24.se

L.B.
2018-06-07

Mycket bra priser på delar, stort utbud och brett val av kvalitet eller budget. Senaste leveransen gick bra, ca 5 dagar. Mekonomen får nog sänka sina priser, när det är 2/3 dyrare för en drivaxel.

L.J.
2016-11-17

Fantastiska priser, stämmer att vissa delar är 70% billigare o de flesta är minst 50% billigare, samma fabrikat som sälj i Sverige!! Snabb leverans, i de flesta fall 2 dagar fram till dörren.

G.E.
2018-05-03

Första beställningen, kanonbra! Snabbt, billigt, hemkörning.... Nu är jag fast som stamkund på reservdelar... Halva priset på reservdel jämfört med Sverige!... Toppenbra! 5 stjärnor....

E.T.
2017-08-28

har gått 12 dagar sedan beställning inga delar Delarna fans i lager (lev 24tim) tur att jag inte har panik med att fått delarna undrar vad som har gått fel MWH Thomas Eriksson Sundborn

Bildelaronline24.se
2017-08-29

Hej Tomas, Vi är ledsna att du inte fick beställningen än. Här får du Tracking number så att du kan själv kolla vart den är: 111328168637. Mvh, Daniela/ Bildelaronline24.se

S.
2017-03-08

Jag har köpt några saker och jag har ändrat mig, ringde dem och frågade dem om jag kan returnera, det var inga problem, mycket bra service och vänligt mottagande via telefon, rekommenderas

V.
2017-09-24

Har köpt en del bildelar här och till mycket bättre pris ca 50 % än de flesta nätbutiker. Leveransen fungera bra ,de levererade hemma kostnadsfritt och snabbt ca 10dagar efter betalning.!

M.
2016-06-29

Jag är jätte glad, på denna firma de leverar allt inom den tid jag beräknat. Pris jämnfört med i Karlstad är beljublande Jag kan rekomendera att handla här om ni vill spara pengar.

T.
2017-08-10

Visst kan det ta några dagar innan beställningen kommer iväg men det är bra grejor till väldigt låga priser. Vill ge ett stort plus och tack till Tommy Harper, på supporten, för hjälpen.

Bildelaronline24.se
2017-08-11

Hej T., Roligt att höra att du är nöjd :) Jätte tack för omdöme! Mvh, Bildelaonline24.se

S.
2017-07-12

Det är inga problem med kvalitén, alltid bra priser. Men, UPS!!! frakten är ett Sorgebarn. Har hittills inte någon gång lyckas leverera enligt deras egen satta leverans dag. Kass!!!

A.N.
2017-08-29

Hej. Hur lång tid tar det för att få (Tracking number)spårningsnummer efter beställning av produkten. Direkt efter att produkten beställts eller Minuter, timmar, dagar. tack alfred

Bildelaronline24.se
2017-08-30

Hej Alfred, Man får bekräftelsen samt spårningsnumret så fort paketet hämtas av speditören. Mvh, Bildelaronline24.se

K.H.
2017-11-15

Beställde Gasfjädrar till baklucka BMW 318, fungerar dåligt..får lyfta med kraft och luckan åker ner med duns.. krångligt reklamationskrav ! vill ha bevis att man klarar byta ut själv

Bildelaronline24.se
2017-11-16

Hej Kenth, Tack för din synpunkt! Det var tråkigt att höra att du upplevde vår kundtjänst på detta sättet. Om ni fastställt att ert ärende kan anses som är ett garantifall, vänligen fyll i ert garantianspråk( som vi skickat till dig) komplett ifyllt. Mvh, Daniela Sverige Supporten

L.F.
2017-11-20

Hej Försökte lägga order som företagsköp, med faktura. Men stoppades med felmeddelande och meddelande att handla med moms o kortbetalning Är det en bluff för att hindra 20% rabatten

Bildelaronline24.se
2017-11-28

Hej Lars, Tack för att ni kontaktade oss! För att kunna betala som företagare bör ni lägga till en ny adress vid betalning där ni anger att det gäller ert företag. Kontakta oss gärna om ni har några funderingar. Med vänlig hälsning, Daniela Sverige Supporten

M.J.
2018-03-16

Hej, Jag undrar hur lång tid det tar från det att man beställer tills när man får beställningen? Funderar på att beställa och är i behov av att få beställningen senast tisdag fm.

Bildelaronline24.se
2018-03-19

Hej, Tack för din fråga! Vi skickar först ut inom 1 - 2 dagar efter att vi har mottagit betalningen. Leveransen till Sverige tar ca 5 - 6 dagar. Mvh, Daniela Sverige Supporten

F.
2016-07-05

Jätte trevlig kundservice jag har inte mycket koll på bilar det överlåter jag till min verkstad men de förklara så bra att nu vet jag mycket mer om bildelar. Ullrika fra Karlstad

S.H.
2017-09-15

6-8 uker, ja i enkelte tilfellen uptill 3måneder for å behandle en reklamasjon er helt uakseptabelt. Det er svaret jeg har fått på min reklamasjon på et bromsök, och jag er utan bil!

Bildelaronline24.se
2017-09-18

Hej, Tack för att du rapporterade detta! Tyvärr kan garantiservicen ta längre tid och det ber vi om ursäkt för. Vi återkommer så fort ditt ärende redas ut. Mvh, Bildelaronline24.se

2023-02-07

Recensionerna som visas väljs ut

Betygsätt oss

Välj stjärnbetyg
5/5
  • Produktkostnad

    + -
  • Frakt

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Användarvänligt

    + -
  • Sökoptimering

    + -
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan
För att gå vidare, godkänn vår integritetspolicy.
Dina åsikter är viktiga för oss