Bil Slangar Topp kvalitet for en øverste pris
 • Högsta pris
  Bildelaronline24.se garanterar Slangar av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.
 • Leveranskostnader
  Spara på leveranskostnaden! Vi erbjuder fri frakt för alla beställningar över 1500 kr Inom Sverige
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Snabb frakt!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för Slangar
 • Bil Slangar Reservdelar betalades via Paypal
 • Fordon Slangar Reservdelar betalades via MasterCard
 • Till din Bil Slangar Reservdelar betalades via Visakort
 • Bil Slangar Reservdelar betalades via Klarna Faktura
 • Bil Slangar auto reservdelar betalades via Bankoverforing

Byt ut en bildelar som Slangar - vare sig den är defekt eller har passerat sitt förbrukningsdatum. Hitta nyttig information om Slangar

Bromssystemet hos fordonet består av många komponenter, en av dem är bromsslangen. Det är viktigt att nämna att bromssystem slangarna alltid ska vara i perfekt skick. De ansluter den rörliga delen av suspensionen med den fasta karossen.

Alla bromssystem linjer fordonet är gjorda av metallrör, men bilen `s knutpunkter rör sig i förhållande till karosseriet och bromsslangar används på dessa platser för att ansluta de två punkter. När bromssystemet aktiveras, till exempel när du trycker på bromspedalen, stiger trycket i rören bromsvätskebehållare ibland upp till flera ton. Den bromsslangar ansluta rören bromssystem med broms mekanismer, vilket innebär att trycket i slangarna överstiger flera ton också. För att motstå det intensiva trycket är bromsslangar förstärkta med de mest solida syntetiska fibrer. De håller bromsslangen hållbart och flexibelt för en lång tid.

Bromsslangar är täckta med gummibeläggning som skyddar dem mot fukt och smuts. Mekanisk försämring eller tid kan skada det skyddande lagret av bromsslangen och smuts tränger in i armerade beläggningen av slangen, och det börjar förfalla. Följaktligen förlorar röret dess hållbarhet och kan inte motstå det tryck som skapas av fungerande bromssystemet. När bromsslangen kollapsar kan problem inte undvikas.

Avslutningsvis vet vi att bromsslangar ska inspekteras före varje resa, speciellt långa sådana, och om detta inte är omöjligt, sedan be mekanikern att inspektera fordonet minst varje gång du byter olja för att upptäcka fel och undvika olyckor.

En perfekt skick bromsslangar medel, först och främst säkerhet. Ta hand om det omedelbart och beställa de nödvändiga produkterna i vår webbutik. Vi erbjuder också reservdelar som termostat, anordningar för remspänning och centrallås och andra.

Våra Slangar storsäljare: Slangar nätet till attraktiva priser