BOSCH Torkarblad (Vindrutetorkare) Nätaffär

Torkarblad (Vindrutetorkare) från BOSCH - ursprungsbilreservdelarBOSCH Torkarblad (Vindrutetorkare) Topp kvalitet for en øverste pris
 • Bästa pris
  Bildelaronline24.se garanterar bildelar av hög kvalitet till mycket attraktiva priser
 • Leveranskostnader
  Fraktfritt inom Sverige gäller på beställningar över 1900 kr förutom vid beställning av skrymmande varor, däck eller utbytesobjekt.
 • Stort urval
  För tillfället innehåller vårt sortiment över 500000 bildelar
 • Utmärkt leverans!

  Leveranssätt

  Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning av bildelar inom ett par arbetsdagar.

 • COMODO - betala säkert för BOSCH Torkarblad (Vindrutetorkare)
 • BOSCH Torkarblad (Vindrutetorkare) - betala via paypal
 • BOSCH Vindrutetorkarblad - betala med mastercard
 • BOSCH Torkarblad (Vindrutetorkare) billiga - betala med visa kort
 • Köpa reservdelar och betala med Trustly
 • Torkarblad (Vindrutetorkare) från BOSCH — betala med Klarna Faktura
 • Torkarblad (Vindrutetorkare) från BOSCH - betala med Bankoverforing
Recensioner och erfarenheter
Tillverkarens betyg
8.74/10

(Recensioner-12262)

8.74 /10

Recensioner - 12262

10 (3768)
9 (3652)
8 (3589)
7 (714)
6 (301)
5 (74)
4 (26)
3 (25)
2 (28)
1 (20)
Prestandabetyg +40549 Fördelar Nackdelar 5188-
Produktpris +10288 1022-
Produktkvalitet +9148 1078-
Förpackningskvalitet +6116 824-
Tillverkare +6903 1168-
Garanti +8094 1096-
Kundrecensioner
BOSCH produktmärke för Torkarblad (Vindrutetorkare)
Hitta Torkarblad (Vindrutetorkare) från tillverkarna:

Lär dig mer om torkarbladen från Bosch

Företaget grundades år 1886 när Robert Bosch öppnade upp sitt egna företag i Stuttgart - en verkstad för precisionsmekanik och elektronisk ingenjörskap. (Ger. Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik). Idag består deras utbud av reservdelar även torkarblad från Bosch, de massproduceras i Tyskland, Poland, Spanien, Grekland, Slovenien och andra länder. Prisklassen på de här produkterna är i övre medelklass. Tillverkaren är noga med att vara uppdaterad inom den senaste forskningen. Enbart år 2015 investerade företaget € 6.3 miljarder i sin forskning. De som läser den populära tidningen “Auto motor und sport” har utnämnt Bosch till det bästa märket i kategorin “Torkarblad till vindrutor”

Olika typer

 • Produktserien Aerotwin erbjuder ramlösa torkarblad som ger en kvalitativ rengöring av hela vindrutans yta. Produkterna trycks tätt mot glaset tack vare deras fjädermekanism. Produktserien har en aerodynamisk design. Tack vare de här högpresterande torkarbladen som tillverkas av en speciell typ av gummi behöver man inte använda lika mycket rengöringsmedel för att göra fönstret rent.
 • Det dubbla torkarbladet med dubbel metallram är känt för att vara pålitligt och motståndskraftigt mot korrosion. Du kan köpa torkarblad från Bosch från denna produktserie om de ska användas under extrema klimat. De tål is och presterar väl vid starka vindar. De här komponenterna har den universella Quick-Clip adaptern som gör det enklare att montera dem. Det finns även torkarblad som är utrustade med spoilers som gör att de presterar ännu bättre när bilen körs i höga hastigheter.

För rengöring av bakfönstret erbjuder företaget ramlösa produkter från produktserien Aerotwin, komponenter med metallram eller torkarblad i plast. Den senare installeras med enkelhet och har en attraktiv design.

3 fakta om torkarbladen från Bosch

 1. En indikator placeras på varje produkt på en plats där föraren kan se den tydligt. Den byter färg när torkarbladen slitits ut markant, föraren vet då om att komponenten behöver bytas ut.
 2. De här komponenterna arbetar nästan helt ljudlöst genom hela livslängden tack vare dess väl genomtänkta design.
 3. Tillverkaren har utvecklat en app till mobiltelefoner som förser dig med all nödvändig information du behöver för att på ett enkelt sätt montera torkarbladen.

Bildelaronline24.se - din assistent online i en värld av reservdelar

Du kan köpa alla de nödvändiga produkterna till din bil i vår webbutik billigt. Bildelaronline24.se erbjuder låga priser, intressanta kampanjer, konstanta rabatter och möjligheten att få gratis frakt. Bli kund vid vår webbutik idag - vi hjälper dig spara pengar!

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom