Bildelar MANN-FILTER

Online reservdelar katalog från MANN-FILTER
Mann Filter bildelar för industri och fordon

Mann + Hummel Group gör över 70 års historia av filtrering. Cirka 700 forskare och utvecklare arbetar dagligen för att förbättra företagets egna produkter samt att göra dem ännu mer kraftfull. Företaget innovationer säkerställs att Mann Filter bildelar är bland världens ledande produkter. Företaget erbjuder olika filtersystem inte bara för bilindustrin, men också för buken maskiner och processteknik. De industriella filter ger ett särskilt program för dieselmotorer för att minska sotutsläppen.

Framgång genom innovation och prestanda

Med mer än 40 platser över hela världen och en arbetsstyrka på 14,400 anställda Mann + Hummel är ett framgångsrikt företag. Mann Filter bildelar sprids i diversifierad portfölj. För bilindustrin finns det ett utbud av luftfilter, system intag, filter stuga och cylinder täcker huvudet. Alla dessa märken bildelar är gjorda av hög kvalitet plast som har en hög grad av integration. Först av allt bör produktsortiment från luftfiltret segmentet vara så liten som möjligt, men prestanda önskas vara av en hög nivå. Det var en utmaning för Mann + Hummel utvecklare, men de har funnit de rätta lösningarna.

Specialiserade system för alla fordon

Specifika system har utvecklats genom år av forskning och de är inte försummas i dag. Mann Filter bildelar har många fördelar inom fordonsindustrin. Detta omfattar även den kompakta designen och den resulterande optimalt utnyttjande av tillgängligt utrymme. En hög inkomst är vanligt för varumärket. Flera filtersystem anpassas beroende på bilmodell således kan användas för alla bilar. Få leverantörer i Europa kan erbjuda en sådan exklusiv service. NGK - det ledande varumärket för tändstift.

Hitta din kategori
Sökresultat för kategori
Inga matchningar hittade
Hitta de senaste erbjudandena från tillverkarna:
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom