Betyg och recensioner för Bildelaronline24.se prestanda

4.93 /5

( Recensioner - 431695 )

4.93 /5
(Recensioner - 431695)
 • 5
  (405966)
 • 4
  (21364)
 • 3
  (3780)
 • 2
  (405)
 • 1
  (180)
 • Produktkostnad + 368818

  45580 -
 • Frakt + 215481

  23943 -
 • Sortiment + 299183

  52790 -
 • Användarvänligt + 269569

  14190 -
 • Sökoptimering + 78043

  2417 -
Upprepad försäljningsdynamik hos Bildelaronline24.se mellan 2011 och 2015

Kundrecensioner

Är riktigt missnöjd. Beställde ett par skivor till min bil + annat material. Problemet är att Skivorna blev fel, Jag skrev till supporten, som hävdade att detta var mitt fel att beställningen blivit fel. Men hör och häpna, när jag skriver till supporten så ber dom om mitt ordernr vilket jag gav dem. Det första supporten säger till mig är följande "Skivorna du beställde fanns inte i vårat lager, så vi skickade ett par alternativa skivor till dig" Varav jag fråga hur dom kunde gör så, jag menade på att man inte bara kan skicka ett par skivor man "tror" ska passa. Vilket inte dessa gjorde såklart. När jag blev irriterad på supporten så började hon plöstligt vända allt emot mig och säger att jag gjort fel och inte dem, även fast hon precis har erkänt att dom själva har ändrat i min order och skickat mig skivor som dom trodde skulle passa istället. Jag lessnade eftersom supporten inte hade en susning av vad denne just sagt, och vad som har hänt. Denne menade på att jag skulle skicka tillbaka dessa skivor och beställa ett par nya. Men det kan ta 6-8v för mig att ens få tillbaka pengarna, Tid jag inte har. Jag fråga då ifall det inte går att byta dom. men detta verkade också helt omöjligt. Kort och gott, värdelös support.

Bildelaronline24.se
2017-02-20

Kära kund! Tack för svaret! Vänligen observera att valet av delar som visas i en sökning på vår sida är en rad möjliga alternativ från olika tillverkare. Inte alla delar skulle passa till bilen. Varje år fordonet återförsäljare använder olika tillverkare att bygga sina bilar. För att beställa rätt reservdel, vänligen kontakta vår support via telefon, chatt eller e-post för att dubbelkolla kompatibilitet. Sökningen på webbplatsen sker enligt bilens modell, modeller skiljer sig efter typ av fjädring, AC närvaro, ABS närvaro, antal dörrar, etc. Webbplatsen bör ge dig flera resultat med olika mått och OEM-koder, är det sedan upp till dig att välja rätt del enligt de uppgifter som lämnats. Vårt support check ges efter din VIN (chassi) nummer, Om del finns inte tilgänglig vi hitta exact samma del men bara annat marke , om det passar inte det innebär att den ursprungliga är inte heller lämpligt.

Hej jag är inte nöjd på g av jag fick inte min vara och jag vill Bush ni sa vi har inte Bush men det finns i hemsidan om ni har inte varor det bättre tar bort från hemsidan det behöver inte lura folk och ni sa ska jag få två BOSCH 3 397 008 573 och CHAMPION EF65/B01 därför jag är missnöjd och fortfarande kommer inte de (bildelaronline24) 24 timmar bara

Bildelaronline24.se
2017-02-20

Kära kund! Tack for ditt svar! Vi vill informera dig , om delen finns inte på lagret , systemet visar det inte direkt, och tekniska avdelingen informerar att del finns inte hemma , och det gör inom 3 arbets dagar , Vad är 24 timmar - vi kommer att starta arbeta med din beställning efter 24 timmar och hitta alla delar till din bil , om delen finns då får du dem inom 2-4 arbets dagar Om delen är inte tillgänglig vi beställer special till dig denna del från tillverkaren, och du får inom 3-5 arbet dag. Om du behover rätt del vi rekomenderar kontakta oss (Kundtjänst) , för att kontrollera om del passar till din bil , vi behover bil registreringsnummer och chassinummer

toppensäljare allt till belåtenhet

Bra priser och kvalitet. Men varorna blev tyvärr skickade med UPS som skyller på allt för att slippa leverera(falsk adress, ingen hemma etc) Det mesta är alternativa sanningar.

Bildelaronline24.se
2017-02-09

Kara kund, Vi har också de andra leverarantörer, som GLS, DHL och TNT

Very good Parts and Service Thanks

Inget klaga på.

Har beställt ett komplett avgassystem inklusive katalysator. Mycket prisvärt. Leveransen från att jag beställde tills kartongen stod vid dörren tog tre dagar. Min andra beställning gjordes idag fredag och beräknad leverans är måndag så leveranstiden är bra enl. mig.

Bra kvalitet till bra pris! Mycket nöjd.

Snabb leverans. Bra kvalité till ett väldigt bra pris, toppen nöjd

Kanonbra!

snabbt, enkelt och bra pris

Bra service, låga priser, stort utbud och snabba leveranser. Kan starkt rekommendera denna sida. Handlat under flera års tid till flera olika bilar.

Proffsigt från början till slut. Snabb leverans(kanon)

Mycket bra

Bra sida men minst 4 dagars leveranstid och supporten är ett skämt!

den bästa leverantör av de mest kända märken jätte glad att köpa hoss dem

Allt är dåligt, kvalitet, kundservice och värst leverans !!!!!!!!!!!!!!!

Bildelaronline24.se
2017-01-24

Kära kund , Vi är alltid öppna för en dialog med er. Om du däremot ej vill diskutera situationen med oss, Kan vi föra den även via mail Vi kommer att hitta en kompromiss med er. Vi kommer att göra allt så att ni blir nöjd. vi vill gärna behålla dig som kund i framtiden. Med vänlig hälsning

När jag jämför priserna med Autopartsmarket så ligger Bildelaronline minst 30% högre i pris så speciellt billigt är det inte. Men här finns däremot allt men man får inte ha bråttom, leveranstiden från dörr till dörr är alltid minst en vecka och ibland mycket längre om delen du beställt inte finns i lager. Fraktpris är bra men det är otydligt när det blir fraktfritt. Uträkningen för fraktfritt är nåt som bara företaget själv kan göra, jag kan det inte.

Bildelaronline24.se
2017-01-19

Kära kund! Vi är mycker glada att du är intreserrat av van hemsidan Bildelaronline24.se. I första hand skulle vilja informera dig att priserna på våran sajt bildas direkt från leverantören och har ingen extra kostnad. Fraktid är 3-5 arbetdagar i vanliga fall. Hoppas att vi kommer att vara användbart för dig i framtiden. Med vänliga hälsningar Bildelaronline24.se!

Bra

:)

Recensionerna som visas väljs ut

Betygsätt oss

Välj stjärnbetyg
5/5
 • Produktkostnad

  + -
 • Frakt

  + -
 • Sortiment

  + -
 • Användarvänligt

  + -
 • Sökoptimering

  + -
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan
Dina åsikter är viktiga för oss