Betyg och recensioner för Bildelaronline24.se prestanda

4.93 /5

( Recensioner - 431773 )

4.93 /5
(Recensioner - 431773)
  • 5
    (406040)
  • 4
    (21364)
  • 3
    (3782)
  • 2
    (405)
  • 1
    (182)
  • Produktkostnad + 368859

    45581 -
  • Frakt + 215511

    23962 -
  • Sortiment + 299223

    52791 -
  • Användarvänligt + 269606

    14194 -
  • Sökoptimering + 78078

    2422 -
Upprepad försäljningsdynamik hos Bildelaronline24.se mellan 2012 och 2016

Kundrecensioner

Hej,skulle se bara när kommer min beställning och vart kommer den nånstans? Hem till mig eller hos nån av eran leverantörer?

Bildelaronline24.se
2017-08-21

Hej, Vi har kontaktat de på UPS. De säger att föraren som skulle leverera ditt paket försöker kontakta dig i flera dagar nu. Han skulle leverera hemma till dig men det verkar så att han inte får tillgång att komma fram till huset. Vänligen kontakta de på UPS och meddela vart vill du att de skall leverera. Mvh, Bildelaronline24.se

Hej. Jag skickade order 6088673 i retur, med DHL 8871928365. När kan jag vänta en återbetalning? Ordern var 2 stycken Monroe kod Sp0181. Jag fick 1st Monroe kod Sp0181 och 1st Monroe kod Sp0255 "med en överklistrad lapp med Sp0181". Mejlade er för att få rätt fjäder skickad till mig, så att jag kunde skicka tillbaka den felaktiga fjädern. Detta gick ej utan ni var tvungen att vänta på att den felaktiga fjädern kom i retur. Så jag bad om att skicka både fjädrarna i retur. Så jag la in en ny order på 2 st Monroe kod Sp0181. Dessa kom fram med rätt Monroe kod Sp0181. Vilket gick mycket snabbare. Nu väntar jag på återbetalning för returen. Vilket är konstigt returen anlände till Helsingborg den 31 Juli. Kom till erat lager den 2 Augusti.

Bildelaronline24.se
2017-08-18

Hej Jan, Tack för att du hörde av dig! Vi har nu återbetalat dina pengar tillbaka. Vi ber om ursäkt för att det tog så lång tid. Mvh, Bildelaronline24.se

Det krånglade rejält med leveransen, det tog över en vecka istället för 24 timmar innan prylarna skickades och jag var beredd att ge bottenbetyg. Dock lyftes betyget rejält av hur ärendet slutligen hanterades - jag blev personligen uppringd med en ursäkt för att det krånglat och de punter jag var missnöjd med hade även lyfts till cheferna. Jag gavs även en kompensation, om än mindre och symbolisk, men även det uppskattas som en snygg gest. Slutligen kan jag sammanfatta att det krånglade med leveransen men att priserna och det slutliga kundbemötandet var av toppklass och gör att jag definitivt kommer handla härifrån igen. Krånglet med frakten drog dock ändå ned betyget till bara en trea.

Bildelaronline24.se
2017-08-18

Hej Stefan! Stort tack! Mvh, Bildelaronline24.se

Urusel frakt ,tog 12 dagar fick ej utkörning Kan inte rekommedera någon

Bildelaronline24.se
2017-08-18

Hej Ari, Tack för att du hörde av dig! Vi gör vår bästa för att bearbeta beställningarna så fort som möjligt, tyvärr är vi beroende av de som levererar också. Vi är ledsna att du fick vänta så länge och ber om ursäkt för det. Mvh, Bildelaronline24.se

Hur kan man använda ett transportbolag som ger det här svaret när man frågar var paket tagit vägen. tyvärr är det en del av denna bransch.

Bildelaronline24.se
2017-08-18

Hej, Tack för att du rapporterade detta! Vi ber om ursäkt att det tar så mycket tid innan du får din beställning. Mina kollegor har redan kontaktat de på UPS och vi gör vår bäst för att lösa ditt ärende så fort som möjligt. Mvh, Bildelaronline24.se

Allt Fungerar perfekt

Bildelaronline24.se
2017-08-18

Hej, Reijo! Tack för fina omdöme :) Mvh, Bildelaronline24.se

alldrig haft något broblem! mycket nöjd kund.

Bildelaronline24.se
2017-08-18

Hej, Tack, Rickard! Mvh, Bildelaronline24.se

Jag har försökt få klart besked från er när jag kan räkna med leveransen, men det är som att skjuta på löpande hjort. Det rör sig hela tiden. Kan ni försöka få klarhet. Det verkar nu som leveransen ligger stilla sedan 25 timmar i väntan på transport?????

Bildelaronline24.se
2017-08-16

Hej Tommy, Låt oss kolla ditt ärende och så återkommer vi med besked. Tack för förståelsen! Mvh, Bildelaronline24.se

Vart är min Beställning NR: 6434681 2017-08-09 16:44:14

Bildelaronline24.se
2017-08-16

Hej! Enligt GLS levererades ditt paket idag. Här får du Tracking Number 111327959182. Vänligen kontakta de för att få mer information. Mvh, Bildelaronline24.se

Mycket bra företag. Jag har handlat av dem flera gånger och har aldrig känt mig otrygg. de ringer om det är något som inte stämmer. Mycket bra och trevliga att ha att göra med.

Bildelaronline24.se
2017-08-16

Hej! Tack, Rune, för fina omdöme :) Mvh, Bildelaronline24.se

Hej! Jag söker en del till min bil.. o ni skriver 0 träffar men en massa andra märken till andra bilar!! ?

Bildelaronline24.se
2017-08-16

Hej Jan! Vänligen kontakta vår Tekniska Support. De hjälper dig gärna hitta bildel som passar just din bil :) Mvh, Bildelaronline24.se

första gången jag beställde gick det fort, denna gång har jag ännu efter en vecka varken hört eller sett några varor, vid mejl bara att de är på väg. Dåligt

Bildelaronline24.se
2017-08-15

Hej Lena, Din beställning var skickad och borde, enligt GLS, vara framme idag. Tracking Number är 111327971092 . Konstigt att du inte fått mejl från oss, vi skickar alltid en bekräftelse mejl så fort paketet hamtas av speditören. Mvh, Bildelaonline24.se

jag har köpte två lika grejer hur ska jag lämna tillbaka de har inte kommit än

Bildelaronline24.se
2017-08-14

Hej, En av dina beställningar var avbruten. Tveka inte kontakta oss om du har mer frågor! Mvh, Bildelaronline24.se

Hej,how much will cost frakt for Sweden,i haw 583kr in my basket? mvh Ilija

Bildelaronline24.se
2017-08-14

Hej, Fraktpriset för Sverige är 85 SEK . Om beställningssumman överstiger 1500 SEK då erbjuder vi fri frakt. Mvh, Bildelaronline24.se

Visst kan det ta några dagar innan beställningen kommer iväg men det är bra grejor till väldigt låga priser. Vill ge ett stort plus och tack till Tommy Harper, på supporten, för hjälpen.

Bildelaronline24.se
2017-08-11

Hej Thomas, Roligt att höra att du är nöjd :) Jätte tack för omdöme! Mvh, Bildelaonline24.se

hej! jag fick inte min beställning har beställt för två veckor sen ,dåligt service

Bildelaronline24.se
2017-08-11

Hej Ramiz, Tack för att du rapporterade detta! Tråkigt att höra att du inte fick beställningen. Enligt UPS uppgifterna kommer ditt paket fram idag. Vi ber om ursäkt för besväret. Mvh, Bildelaronline24.se

Took over 3 days before they packed and sent in stock ready to send items. Blaming it takes time sending to sweden.

Bildelaronline24.se
2017-08-04

Hej Joakim! Din beställning placerats den 02.08.2017 kl. 03:31. Tyvärr jobbar vi inte på natten men vi gör vårt bästa för att bearbeta alla beställningarna inom 24 timmar. I de flesta fall går detta jätte bra men det finns enskilda undantag och det ber vi om ursäkt för. Din beställning ställs klar för leverans redan idag och du kommer att få Tracking Number så fort speditören hämtar paketet. Tack för förståelsen! Mvh, Bildelaronline24.se

Jag fick min leverans inte och om jag ringa till Kundservice svara dom inte. Dålig service nu vet jag VarFör det var billigt, man får jag ingenting

Bildelaronline24.se
2017-08-03

Hej! Tack för att du rapporterade detta! Tråkigt att höra att du inte fick din beställning än framför allt för att enligt UPS var paketet levererad. Vi har varit i kontakt med de på UPS och kommit överens att de tar över detta och kommer att kontakta dig så fort som möjligt. Vi beklagar den inträffade situation och hoppas att den lösas snabbt! Mvh, Bildelaronline24.se

Jag rekommenderar denna sida till alla. Mycket bra service delar och priser..

Bildelaronline24.se
2017-08-02

Hej! Stort tack för ditt förtroende! Mvh, Bildelaronline24.se

Helt ärligt, jag har läst på en del mindre bra saker med beställningar genom er och var väldigt orolig när jag beställde en generator till min Volvo. Delarna kom inom 3-5 arbetsdagar från Tyskland och jag är sjukt nöjd. Allt fungerar fritt, mekonomen ville ha 3600kr för samma generator. Fick den för 1850kr här! Tumme upp!

Bildelaronline24.se
2017-08-01

Hej! Jätte tack för ditt omdöme! Mvh, Bildelaronline24.se

Recensionerna som visas väljs ut

Betygsätt oss

Välj stjärnbetyg
5/5
  • Produktkostnad

    + -
  • Frakt

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Användarvänligt

    + -
  • Sökoptimering

    + -
Ange ditt namn
Ange din e-postadress. Den kommer ej visas på webbsidan
Dina åsikter är viktiga för oss