Välj CADILLAC bilen din som du vill köpa 100% kompatibla reservdelar till
CADILLAC delar katalog

Letar du efter reservdelar till din CADILLAC?

CADILLAC STS Reservdelar
STS Från 09.2004
CADILLAC ELDORADO Reservdelar
ELDORADO Från 09.1991
CADILLAC CTS Reservdelar
CTS Från 03.2002
CADILLAC SRX Reservdelar
SRX Från 09.2003
CADILLAC BLS Reservdelar
BLS Från 04.2006
CADILLAC ESCALADE Reservdelar
ESCALADE Från 10.1998
CADILLAC XLR Reservdelar
XLR Från 09.2003
CADILLAC ATS Reservdelar
ATS Från 02.2013
Reservdelar på nätet för CADILLAC

Reservdelar CADILLAC

Cadillac märket presenterar distingerade, överdådiga, prestigefyllda lyx-klass bilar. De produceras av den amerikanska koncernen General Motors, som är berömd och etablerad i hela världen. Märkets slagord är ”Liv, frihet och strävan”, som i sin tid nämndes i USAs självständighets förklaring. Det klassiska amerikanska bilmärket Cadillac är också en av de äldste märkena. Det har blivit ett exempel för många konstruktörer beträffande tillverkning av lyx-klass bilar. Cadillacs historia började redan i 1902, när märkets skapare, affärsmannen och ingenjören Genry Liland nämnde det till äran av sin förfader Antoine Lome de la Mot-Cadilliac.

Idag säljs Cadilliac bilar i mer än femtio länder. Förutom den representativa designen kan de här bilarna också skryta med teknologiska innovationer. Bland dem kan vi nämna utveckling av bump-fria manuella växellådar, fulla elektriska system, järna tak och också motorer, däribland den berömda motoren V8. Den ekonomiska krisen på 30-talet drabbade även Cadillac företaget. Men redan i 1940 företagets läge blev bra igen. Efter kriget införde företaget egna teknologiska utvecklingar på nya modeller. Det bara förstärkade positionen av Cadillac bilar.

Cadilac bilarna har alltid varit högklassiga. Förekomsten av en av de här överdådiga och distingerade bilarna understyrker ägarens personlig ställning, eftersom bara människor med höga inkomster kan köpa en sådan bil. Om du har en Cadillac bil vet du säkert att reservdelarna är ganska dyra. Både i specialiserade affärer och på bilservice kommer deras pris att vara höga. Därför är det mer lönsamt att köpa reservdelar för Cadillac, BMW eller Mercedes bilar i vår webb-affär.