CHERY delar katalog

Letar du efter reservdelar till din CHERY?

Bilreservdelar CHERY COWIN
COWIN Från 03.2003
Fordonsdelar CHERY QQ
QQ Från 03.2012
Reservdelar CHERY TIGGO 5
TIGGO 5 Från 11.2013
Bilreservdelar CHERY A1
A1 Från 08.2006
Reservdelar CHERY A3
A3 Från 09.2008
Autodelar CHERY TIGGO DR
TIGGO DR Från 12.2009
Bildetaljer CHERY TIGGO 3
TIGGO 3 Från 05.2007
Reservdelar CHERY TIGGO
TIGGO Från 03.2002
Reservdelar på nätet för CHERY

Reservdelar till CHERY

Chery är ett av de största tillverkningsföretagen från Kina som grundades 1997. I början var företagets fordon endast tillgängliga i Wuhu i Anhui-provinsen där produktionen ägde rum och företagets kunder var endast den lokala regeringen. År 2001 började företaget tillhandahålla Syrien med fordon som blev då den första bilexportören i Kina. För närvarande äger företaget fyra märken, 6 bilfabriker och 11 monteringsanläggningar runtom i världen.


Chery fordonen

I början baserades märkets bilar på SEAT Toledo. Senare skapade företaget inte bara sin egen plattform utan även egen utvecklingsavdelning för motorer som följdes av ett labb där de tillsammans med amerikanska företaget MTS Systems testar sina fordon. Det kinesiska företaget samarbetar med världskända firmor som Bertone och Pininfarina för att ta fram omfattande designer. På sistone har företaget lagt extra mycket fokus på att göra sina produkter så kvalitativa som möjligt så att de kan tävla med andra världsledande tillverkare och Chery delarna används numera i bilar tillverkade av General Motors och Volvo.

Modellutbudet från märket består bara av personbilar då nyttofordonen tillverkas under andra märkesnamn från en och samma biltillverkare. Karosserna tillgängliga att välja mellan är tredörrars och femdörrars halvkombier, kombier, sedaner, femdörrars kombier, minibussar och crossovers.


Fördelarna med Chery fordon

  • Högkvalitativ montering. Alla fordon från märket tillverkas vid moderna anläggningar med hjälp av den senaste utrustningen och genomgår flera test som härmar typiska svåra körförhållanden för att säkerställa deras höga kvalité.
  • Pålitliga motorer. Det kinesiska företaget är stolta över sina motorer och har vunnit priset “Årets motor” flera gånger i Kina. Motorerna tillverkade av Chery används också av amerikanska tillverkare vid tillverkningen av specialfordon åt John Deere, av det japanska industriföretaget Kawasaki Heavy Industries och den österrikiska flygtillverkaren Diamond Aircraft.
  • Rimliga priser. De låga priserna kombinerat med goda tekniska egenskaper gjorde att dessa bilarna snabbt sålde bäst i sina segment men inte bara i Kina utan även på den internationella marknaden med.
  • Lång tillvalslista. Chery fordonen kan utrustas med hydraulisk eller elektrisk servostyrning, nedfällbara uppvärmbara speglar, backkamera och parkeringssensorer, ABS-system med bromskraftfördelning, Hill Start Assist, autonom nödbromsning, dynamiska dragsystem och mer.

De bästa Chery delarna

Du kan köpa Chery delar i vår nätaffär till rimliga priser. Här finner du olje-, kupé-, bränsle-, och luftfilter, tändstift, bromsskivor, bromsbelägg, bromsslangar och bromsok, kulleder och andra reservdelar till alla fordonsmärken och modeller. Våra specialister finns alltid tillgängliga online och hjälper dig med att välja passande bildelar.

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom