Välj CHRYSLER bilen din som du vill köpa 100% kompatibla reservdelar till
CHRYSLER delar katalog

Letar du efter reservdelar till din CHRYSLER?

CHRYSLER VOYAGER Reservdelar
VOYAGER Från 08.1984
CHRYSLER 300 Reservdelar
300 Från 07.1998
CHRYSLER NEON Reservdelar
NEON Från 05.1994
CHRYSLER PT CRUISER Reservdelar
PT CRUISER Från 06.2000
CHRYSLER VISION Reservdelar
VISION Från 09.1993
CHRYSLER VIPER Reservdelar
VIPER Från 10.1991
Reservdelar på nätet för CHRYSLER

Reservdelar CHRYSLER

CHRYSLER Corporation grundlades av den berömda ingenjören och företagaren Walter Chrysler år 1924. Den blev resultatet av två företags omformning. År 1928 köpte Chrysler företaget Dodge. Det var huvudfaktorn som förde Chrysler fram till första positioner bland många stora bilproducerande företag av USA.

Chrysler är en av de största amerikanska bilproducerande företagen. Nyligen har Chrysler ingått i Fiat koncernen. Dess verkställande direktör är Sergio Markionne, som är också företagets föreståndare. Sammanlagt tillhör 20% av Fiats aktier till italien, ungefär 3 procent av dem tillhör regeringen av USA och Kanada. Resten kommer till pensionsfondens del av USAs bilindusti arbetare. Chryslers högkvarter ligger i Highland Park (USA). Företaget sysslar med utvecklingen av Chrysler bilar, Dodge person- och lastbilar, pickuper, och också alla möjliga reservdelar. Företaget är utrustad med tekniska innovationer av sista generation.

Amerikanska bilar av Chrysler korporationen är ett verkligt förkroppsligande av den ”amerikanska drömmen”. De här snabba, fina, ekonomiska och tekniskt perfekta bilarna hade för länge sedan blivit ett levande förkroppsligande av hastighet och auktoritet. Under alla år av tillverkning av premium-class bilar har Chrysler företaget visat sig som nydanare i bilindustrien. Till exempel, började bromssystemet med lyftkyld och V-8 motoren installeras just på Chrysler bilar.

Man skulle dock inte glömma att även den mest moderna bilen måste genomgå service och löpande underhåll. Om ni behöver reservdelar för Chrysler bilar, kan ni köpa dem i vår webb-affär. Vi har de lägste prisen från leverantörer och jättekorta leveranstider. Förutom reservdelar för Chrysler märket kan ni köpa detaljer för följande ledande europeiska bilproducerare: BMW, Mercedes och Citroen.