loader
Vänligen väntadotted

Bildelar till DACIA

DACIA OE delar katalog

Letar du efter reservdelar till din DACIA?

Fordonsdelar DUSTER
DUSTER
Från 2010-04
Reservdelar SANDERO
SANDERO
Från 2008-06
Fordonsdelar DACIA LOGAN
LOGAN
Från 2004-09
Bilreservdelar DOKKER
DOKKER
Från 2012-11
Bilreservdelar DACIA LODGY
LODGY
Från 2012-03
Bilreservdelar DACIA 1300
1300
Från 1972-12
Delar SOLENZA
SOLENZA
Från 2003-02
Bildetaljer PICK UP
PICK UP
Från 1989-09
Fordonsdelar DACIA 1310
1310
Från 1983-05
Autodelar DACIA 1100
1100
Från 1967-09
Auto reservdelar 1410
1410
Från 1994-06
Reservdelar på nätet för DACIA

Reservdelar till DACIA

Det rumänska märket Dacia, som är en del av Renault-gruppen, producerar nästan alla passagerar modeller från den franska jätten. Dacia kännetecknas av lågt pris och enkelt underhåll.

Bilar från Dacia

Varumärket har fått sitt namn från Dacia ethnonym, som under antiken användes för att hänvisa till territoriet i dagens Rumänien. Den första bilen under detta namn släpptes med hjälp av Renault-gruppen 1967.

Inledningsvis planerade det rumänska företaget att etablera en produktion av franska bilar på licens. Men senare distansierade sig Dacia från Renault och lanserade sin egen bil, en sedan Nova med en tvärmonterad motor. Bilen kunde nå hastigheter på upp till 160 km / t.

År 1999 kom Dacia under kontroll av Renault, och blev dess dotterbolag. Samgåendet präglades av lanseringen av modellen Dacia Logan, som blev det mest framgångsrika projektet för det rumänska märket.

I hela företagets historia har bilar har producerats med olika kaross. Limousine, coupé och cabriolet företräddes av konceptbilar på den tiden. Idag har Dacias modellprogram sedaner, tredörrars och femdörrars halvkombi, kombi, pickup lastbilar, minibussar och kompakta crossovers.

Fördelar med Dacia

  • hög underhållsnivå;
  • effektiv och tillförlitlig kraftöverföring;
  • utmärkt manövrerbarhet och hantering;
  • tillförlitlig motor;
  • hög markfrigång,
  • lågt pris och tillgången till reservdelar;
  • bränsleffektiv.

Bilar som tillverkats av Dacia tillhör lågprisklassen. Men detta betyder inte att tillverkaren har beslutat att spara pengar på säkerhet. Tvärtom: i modellerna av de senaste generationerna har kaross och dörrar kraftigt förstärkts med hjälp av bjälkar och andra förstärkningar.

Bästa Dacia bildelar

As a rule, cheap cars are used in conditions close to extreme. This leads to the fact that the low-cost Dacia models fail more often and require attention from the vehicle owner.

Som regel, används billiga bilar under förhållanden som nästan kan klassas som extrema. Detta leder till att de lågprisbilar som Dacia lättare går sönder och kräver mer uppmärksamhet från fordonsägaren.

Bilar av detta märke är mycket efterfrågade, så att köpa reservdelar till Dacia ganska lätt. Men vi försäkrar att vi, förutom att vi har ett stort utbud av produkter, behandlar dessa med omsorg och anständighet. Vår webbplats erbjuder högkvalitativa reservdelar till Dacia, ett stort urval av förbrukningsmaterial och snabb leverans. Butiksmedarbetare kommer att hjälpa dig att inte gå vilse i de olika delarna, och kan berätta om rabatter och erbjudanden som hjälper dig att spara!

Kundvagn
#
Din kundvagn är tom