Välj DODGE bilen din som du vill köpa 100% kompatibla reservdelar till
DODGE delar katalog

Letar du efter reservdelar till din DODGE?

DODGE CALIBER Reservdelar
CALIBER Från 06.2006
DODGE CARAVAN Reservdelar
CARAVAN Från 09.1983
DODGE AVENGER Reservdelar
AVENGER Från 09.1994
DODGE VIPER Reservdelar
VIPER Från 10.1991
DODGE NEON Reservdelar
NEON Från 01.1994
DODGE STRATUS Reservdelar
STRATUS Från 09.1994
DODGE CHARGER Reservdelar
CHARGER Från 09.1970
DODGE CHALLENGER Reservdelar
CHALLENGER Från 09.1969
DODGE TRAZO Reservdelar
TRAZO Från 01.2009
DODGE DURANGO Reservdelar
DURANGO Från 09.1997
DODGE H 100 Reservdelar
H 100 Från 01.2007
DODGE ATTITUDE Reservdelar
ATTITUDE Från 10.2002
DODGE i 10 Reservdelar
i 10 Från 01.2007
DODGE ATOS Reservdelar
ATOS Från 08.2000
DODGE JOURNEY Reservdelar
JOURNEY Från 06.2008
Reservdelar på nätet för DODGE

Reservdelar DODGE

Dodge tillverkas av det amerikanska företaget Chrysler, som sedan 2014 är medlem av Fiat Chrysler Automobiles Corporation. Produktionen av Dodge representeras av personbilar, stadsjeepar och pickuper, samt kommersiella fordon.

Bilar från Dodge

Historien om varumärket Dodge har sitt ursprung i 1900. Bolagets grundare var Dodge Brothers. Inledningsvis producerade företaget bilkomponenter, och senare började man tillverka bilar. Men år 1928, och på grund av krisen, blev Dodge en del av Chrysler Corporation.

Under andra världskriget producerade företaget huvudsakligen tunga terrängfordon och flygmotorer. I slutet av 1945 kom åter civila fordon i produktion under varumärket. I grund och botten lämnade kompakta modeller lmonteringslinjen, men samtidigt släpptes också sportbilar.

Modellen Dodge Caravan har gjort en revolution i bilindustrin världen över: det var denna modell som lade grunden för minibussklassen.

Produktuppställningen hos Dodge varierar en hel del. Under årens lopp har det producerats personbilar, pickuper och minibussar, sportbilar och SUV,Undvika

Dodge bilar tillverkas av det amerikanska företaget Chrysler, sedan 2014 medlem av Fiat Chrysler Automobiles Corporation. Produktionen av knyck varumärke representeras av personbilar, stadsjeepar och pickuper, samt kommersiella fordon.

Idag är den huvudsakliga verksamheten i företagets produktion personbilar, terrängfordon, pickups och minibussar. Företaget producerar även lätta godsvagnar och skåpbilar.

Bilar från Dodge är representerade i olika karosser: sedans, kombi, halvkombi, coupéer, cabriolet, roadsters, pickups och minibussar.

5 Dodge modeller
 1. DODGE NEON 2.0 16V
 2. DODGE NEON 2.0 16V
 3. DODGE NEON 2.0 16V
 4. DODGE NEON 2.0 16V
 5. DODGE NEON II 2.0 16V
Fördelar med Dodge:
 • rymlig interiör;
 • mjuk fjädring;
 • unik design;
 • underhåll;
 • hög tillförlitlighet, off-road prestanda och manövrerbarhet;
 • god sikt;
 • tåliga delar, är efterfrågad och prisvärd;
 • korrosionsbeständig kaross.

Dodge är bekväm, säker och har utmärkt yttre utseende. Dessutom är dagens bilar mycket ljudisolerade och utrustade med funktionell farthållare, övervakningssystem för döda vinkeln, pekskärm och andra alternativ.

De bästa delarna för Dodge

Det är viktigt för varje förare att bilen alltid är körbar. När bilen går sönder, kan vi hjälpa till att lösa problemet så snabbt som möjligt, genom att erbjuda högkvalitativa komponenter. Du kan köpa de reservdelar som behövs för reparation i vår webbutik. Vi garanterar hög kvalitet och snabb leverans.

Du kommer inte ha svårt att hitta nödvändiga reservdelar för Dodge: en smart sökmotor på webbplatsen och högutbildad teknisk support hjälper dig att välja rätt produkt. Tack vare kampanjer, som regelbundet hålls i vår webbutik, får du möjlighet att köpa reservdelar till din Dodge till konkurrenskraftiga priser. När du samarbetar med oss, kommer du att reparera din bil med minimal tid och kostnad.