Bildelar till DS

DS delar katalog

Letar du efter reservdelar till din DS?

Bildetaljer DS DS 3
DS 3 Från 04.2015
Bildetaljer DS DS 4
DS 4 Från 07.2015
Reservdelar DS DS 5
DS 5 Från 04.2015
Reservdelar DS DS 7
DS 7 Från 09.2017
Reservdelar på nätet för DS

Reservdelar till DS

DS är en fransk biltillverkare av lyxbilar som grundades av företaget Citroën 2014. DS fordonen är populära bland den franska politiska eliten: bland annat Emmanuel Macron, den nuvarande franska presidenten, valde den 7 Crossback modellen under sin invigning 2017.


DS fordonen

Märkets historia började så tidigt som 1955 när legendariska Citroën DS tillverkades. Senare år 2009 så bestämde sig företaget PSA Peugeot Citroën för att återuppliva modellens ljuva dagar igen. Först så användes bokstavskombinationen DS för att beteckna vilka bilar som var lyxbilar från Citroën och 5 år senare blev det sitt eget märke.

För närvarande så finns det bara ett par olika bilar i märkets modellutbud. I Europa finns det tredörrars och femdörrars halvkombier, cabriolet och crossovers. Tillverkningen av fordon och DS delar utförs endast i Frankrike. Sedanen 5LS, halvkombin 4S och crossovern 6WR tillverkas också i Kina men säljs bara på den inhemska marknaden där.


Fördelarna med DS fordon

  • Stilig design. Eleganta linjer hos bilens karosser matchar den ovanliga designen i motorhuvens former; exteriöra och interiöra element utgör en och samma enhet. Exempelvis är strålkastarna formade som kristaller som kompletteras perfekt av kristallformade kontroller på mittkonsolen med pekskärm. Kvalitativt läder, naturligt trä och alcantara används till interiörens inredning.
  • Utmärkt körsikt. Högt säte för föraren, panoramisk vindruta med 45 graders lutning tillåter föraren att se vägen klart och tydligt. Aktiva LED Vision-strålkastare avger härligt blått ljus åt ögonen och kan roteras 180° vilket ger en utmärkt körsikt när det är mörkt ute och gör även att fordonet synligt av andra bilister.
  • Brett utbud på innovativa tekniker. Crossovern 7 Crossback har två 12-tums multimediaskärmar inne i kupén. En av dem används för att navigera och en används som multimediasystem samt för märkets kommunikationssystem. Den andra fungerar som elektronisk instrumentbräda med många olika personliga inställbara funktioner.
  • Ekonomisk. Det nya EAT8 åttaväxlade transmissionen växlar inte bara snabbt utan minskar också bränsleförbrukningen med 4% jämfört med sexväxlade transmissionen från den förra generationen. Dessutom finns det hybridversioner i modellutbudet som förbrukar ännu mindre bränsle.

De bästa DS delarna

Du kan köpa DS delar i vår nätaffär. Fördelarna med oss är:

  • nätsupporten;
  • långa garantier på alla ersättningsdelar inklusive förbrukningsvaror som olje- och bränslefilter, vindrutetorkare, bromsskivor och bromsok.
  • de många olika kampanjerna och rabatterna som vi tillhandahåller med, som erbjuder högkvalitativa bildelar billigt.
Kundvagn
#
Din kundvagn är tom